Työnohjaajakoulutus

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

toimisto@maria-akatemia.fi

Puh. 09 7562 2250

Työnohjaajakoulutus

Maria Akatemian työnohjaajakoulutus on ammatillinen täydennyskoulutus, joka vastaa tämän päivän työelämän tarpeisiin ja haasteisiin. Työnohjaaja nähdään yhteisödynamiikan ja johtajuuden kehittäjänä, työhyvinvoinnin ja yhteisön eettisyyden vahvistajana sekä uusien työkalujen, prosessien ja toimintatapojen rohkeana kokeilijana muuttuvassa työelämässä.

Maria Akatemian työnohjaajakoulutuksessa korostuu eettisen yhteisöllisyyden, moniulotteisen ihmisosaamisen ja itsetuntemuksen merkitys sekä prosessitietoisuus Ihmisyyden käsikirjoitusfilosofian pohjalta.

Koulutus antaa valmiudet toimia itsenäisenä työnohjaajana ja kehittäjänä työyhteisöissä, ryhmissä sekä yksilöohjauksessa. Maria Akatemian koulutus noudattaa Suomen työnohjaajat ry:n (STOry) asettamia kriteerejä työnohjaajakoulutukselle.

Koulutus soveltuu opetus- ja kasvatusalojen, terveys- ja sosiaalialojen sekä yritysmaailman ammattilaisille, jotka ovat muun muassa johtajuus-, vastuu-, kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä. Koulutukseen hakeutuminen edellyttää ammatillista koulutusta sekä työkokemusta vähintään viiden vuoden ajan.

Seuraava 2,5-vuotinen koulutus alkaa 13. syyskuuta 2019. Lähiopetusjaksoja on kaikkiaan 17 (perjantai ja lauantai). Koulutuksen hinta on 5 600 € + alv 24 %.

Lataa työnohjaajakoulutuksen esite tästä


Muut koulutukset

Maria Akatemiasta voi tilata luentoja, seminaareja, koulutuspäiviä ja koulutuskokonaisuuksia sekä asiakkaan kysymysten että kouluttajakuntamme erityisosaamisen pohjalta. Esimerkkejä mahdollisista koulutus- ja luentoteemoista:

- Yhteisöllisyys ja johtajuus työyhteisössä
- Sukupuolen vaikutus yhteisödynamiikassa
- Yhteisön ja yksilön sisäinen käsikirjoitus
- Iän merkitys yhteisödynamiikassa
- Kumppanuus ja työelämä

Työyhteisöpalvelut tarjoaa myös koulutusta työyhteisöille ja/tai yksilölle, jotka etsivät vaihtoehtoista ratkaisua arkipäivän toiminnan organisoinnille ja tuloksellisen ajankäytön oppimiselle.