Koulutukset

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: 

toimisto@maria-akatemia.fi

Puh. 09 7562 2250

Työnohjaajakoulutus

Maria Akatemia ry:n työnohjaajakoulutus on ammatillinen täydennyskoulutus, joka vastaa tämän päivän työelämän tarpeisiin ja haasteisiin. Työnohjaaja nähdään yhteisödynamiikan ja johtajuuden kehittäjänä, työhyvinvoinnin vahvistajana sekä uusien työkalujen ja prosessien rohkeana kokeilijana muuttuvassa työelämässä.

Koulutus antaa valmiudet toimia itsenäisenä työnohjaajana sekä kehittäjänä työyhteisöissä, ryhmissä ja yksilöiden kanssa. Maria Akatemian koulutus noudattaa Suomen työnohjaajat ry:n (STOry) asettamia kriteerejä työnohjaajakoulutukselle.

Koulutus soveltuu opetus-, terveys-, sosiaali- ja yritysalan henkilöille jotka ovat muun muassa johtajuus-, vastuu-, kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä.

Seuraava kaksivuotinen koulutus on alkamassa maaliskuussa 2019. Lähiopetuspäiviä on 17 kertaa perjantaisin-lauantaisin sekä kahden tunnin ryhmäprosessi iltaisin. Koulutuksen hinta on noin 5 400 - 5 600 € + alv. 24 % osallistujamäärästä riippuen.

Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi jo nyt ja lähetämme sinulle tarkempaa tietoa koulutuksesta.


Muut koulutukset

Maria Akatemiasta voi tilata luentoja, seminaareja, koulutuspäiviä ja koulutuskokonaisuuksia sekä asiakkaan kysymysten että kouluttajakuntamme erityisosaamisen pohjalta. Esimerkkejä mahdollisista koulutus- ja luentoteemoista:

- Yhteisöllisyys ja johtajuus työyhteisössä
- Sukupuolen vaikutus yhteisödynamiikassa
- Yhteisön ja yksilön sisäinen käsikirjoitus
- Iän merkitys yhteisödynamiikassa
- Kumppanuus ja työelämä

Työyhteisöpalvelut tarjoaa myös koulutusta työyhteisöille ja/tai yksilölle, jotka etsivät vaihtoehtoista ratkaisua arkipäivän toiminnan organisoinnille ja tuloksellisen ajankäytön oppimiselle.