Helsinkiläisille äideille: Soiva Tunnevaaka®-vertaisryhmä

Date: 21.10.2021
Time: 00:00 - 00:00
Location: Helsingissä

Lataa esite pdf tästä 

Miten paljon äidin mieli painaa?

Äidiksi tuleminen herättää monenlaisia tunteita ja joskus niiden kanssa voi olla vähän hukassakin. Kaikki tunteet kuuluvat äitiyteen. On tärkeää pysähtyä niiden äärelle, sillä niillä on tärkeä viesti. Äitiys voi pahimmillaan olla uuvuttavaa uhrautumista, hukuttavia huolia, pahimman pelkoa ja raivokasta riittämättömyyttä. Parhaimmillaan se tuottaa mitä syvintä iloa ja mielekkyyttä.

Soiva Tunnevaaka®-ryhmä pureutuu äitiyden erilaisiin tunteisiin musiikkia hyödyntäen. Mikä sävelmä, musiikkikappale herättää sinussa voimakkaita tunteita, mikä antaa voimaa arkeen? Musiikin kautta etsimme vastauksia mm. kysymyksiin: Kuka olen ihmisenä, naisena ja vanhempana? Millainen on sisäinen käsikirjoitukseni? Mistä tunteeni kumpuavat, ja miten ne liittyvät kasvutarinaani? Miten hallitsen tunteitani? Mihin kipeitä tunteita tarvitaan? Sinun ei tarvitse osata soittaa tai laulaa, riittää halu käsitellä edellä mainittuja kysymyksiä tuomalla mukaan sinulle merkityksellinen musiikkikappale, jonka kautta yhdessä voimme tutkia kysymyksiä ryhmässä.

Kenelle
Helsinkiläisille äideille, jotka kaipaavat tukea vanhemmuuteen ja tunteiden säätelyyn. Menetelmänä on TunneVaaka®-oppaaseen perustuva dialoginen ja toiminnallinen itsetuntemus- ja tunnetyöskentely pienryhmässä.

Aika
Torstaisin 21.10, 28.10,4.11, 11.11, 18.11.2021 klo 17.00-19.00, yhteensä 5 x 2h

Paikka
Maria Akatemia ry, Malmin raitti 17 B 2. krs, 00700 Helsinki

Hinta
Maksuton. Helsingin kaupungin tuella.

Ohjaaja
Maria Kalaniemi, muusikko ja terapeutti

Haku ryhmään
verkkolomakkeella tästä tai toimisto@maria-akatemia.fi, puh. 09 7562 2250

Lataa Tunnevaaka -opas pdf tästä