Sukupolvet kohtaavat


Sukupolvi- ja senioritoiminta

Sukupolvi- ja senioritoiminta tarjoaa vuorovaikutuksessa yhteisöllisen alustan, jossa mahdollistuu ikääntyvien ja vanhempien ihmisten aktiivisesti osallistuvan roolin tutkiminen ja vahvistaminen yhteiskunnassa. Haluatko olla mukana rohkaisemassa ikääntyviä ja ikäihmisiä pohtimaan uutta tehtävätietoisuutta? Haluatko olla mukana vahvistamassa yhteisöllistä toimintakulttuuria, jossa tietotaidon, kokemuksen ja sukupolviketjujen vahvistamisen arvostus nousee?

Kun vanhojen ihmisten elämänkokemus saadaan sukupolviketjua vahvistamaan, vahvistuvat kaikki - lapset, nuoret, keski-ikäiset ja vanhat. Maria Akatemian erityisosaamista on sukupuolierityisyys, itsetuntemuksen lisääminen, naisen väkivalta ja sukupolvitiedon ymmärtäminen, yhteisöosaaminen ja vapaaehtoistyö.

Valmistaudu vapauteen – löydä merkityksellisyys -pilottikoulutus

Oletko jäänyt tai jäämässä eläkkeelle? Odotatko uutta vapautta innokkaasti vai tunnetko huolta? Miten käy merkityksellisyyden, entä kaipaako identiteettisi päivitystä? Miten teet haaveistasi totta jokapäiväisessä elämässä?

Valmennus on sinulle, joka olet uuden vapauden edessä etkä ihan tiedä, mitä sillä tekisit. Työura on antanut sinulle merkityksen tunteen, roolin ja identiteetin. Olet kuulunut kiinnostavaan ja innostavaan työyhteisöön. Eläkkeelle jäädessäsi menetät yhteisön, työhön liittyvän identiteetin ja raamin, jossa tekemiselläsi on merkitys. Valmennus verkossa 11.1.-8.2.2020. Lisätiedot tästä 

Palvelu omaishoitajanaisille

 • Tunne voimavarasi -hanke auttaa ikääntyviä omaishoitajanaisia, jotka käyttävät tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa. Hankkeella edistetään naisten hyvinvointia ja jaksamista sekä ehkäistään omaishoitosuhteissa tapahtuvaa kaltoinkohtelua.
  Auttava puhelin p. 044 2711 188, ma ja to klo 12-14
  Chat ke ja pe klo 9-11

Mediassa

Yhteistyössä eteenpäin

Haluatko kuulla lisää tai olla mukana järjestämässä yhteisiä tapahtumia. Ole yhteydessä toiminnanjohtaja Sari Nybergiin, p. 050 5027544, sari.nyberg(at)maria-akatemia.fi

Toiminnasta kertovat myös seniorikouluttajamme

 • Marjatta Grahn, seniorikouluttaja
  p. 050 5737 450, marjatta.grahn(at)maria-akatemia.fi
 • Marjukka Hakkola, seniorikouluttaja
  p. 050 566 5957, marjukka.hakkola(at)maria-akatemia.fi