Sukupolvet kohtaavat

Maria Akatemiaan on perustettu sukupolvi- ja senioritoiminta vuonna 2014. Sen tarkoituksena on tutkia ja vahvistaa vanhempien ihmisten aktiivisesti osallistuvaa roolia yhteiskunnassa. Tavoitteena on rohkaista ikäihmisiä uuteen tehtävätietoisuuteen kokemustietonsa jakamisessa ja sukupolviketjun vahvistamisessa.

Sukupolvi- ja senioritoiminnan toimintamuodoissa on mahdollisuus etsiä ja luoda yhdessä toisten kanssa omaa vanhemman ihmisen identiteettiä. Toimintamuodot ovat ohjatut avoimet yleisöillat ja  ohjatut itsetuntemusryhmät.

Näissä toimintamuodoissa syntyvää kokemusta, tietoisuutta ja ymmärrystä vanhemman väestön tehtävästä sukupolviyhteyksien luojana ja ylläpitäjinä työstetään edelleen ja siirretään eteenpäin yhteiskunnalliseen keskusteluun osallistumalla. Kun vanhojen ihmisten elämänkokemus saadaan sukupolviketjua vahvistamaan, vahvistuvat kaikki - lapset, nuoret, keski-ikäiset ja vanhat.

Artikkelit

Tapahtumat
Tulossa Sukupolvet kohtaavat -teemailta 14.5.2020 klo 17.30-20. Voit ilmoittautua alustavasti: toimisto(at)maria-akatemia.fi, p. 09 7562 2250

Tiedustelut

  • Marjatta Grahn, seniorikouluttaja
    p. 050 5737 450, marjatta.grahn(at)maria-akatemia.fi
  • Marjukka Hakkola, seniorikouluttaja
    p. 050 566 5957, marjukka.hakkola(at)maria-akatemia.fi