Ehkäisevä väkivaltatyö

Huolestuttavatko omat vihan ja väkivallan kysymykset? Älä jää yksin. 

Autamme naisia ja tyttöjä (itsemäärittelyä kunnioittaen) ottamaan vastuuta omista tunteistaan ja käyttäytymisestään. Jos oma sisäinen pahoinvointisi aiheuttaa väkivaltaisuutta tai sen pelkoa lähisuhteissasi tai suhteessa itseesi, ota yhteyttä ja saat apua. Palvelut ovat maksuttomia (STEA). Ammattilaisille tarjoamme lisäksi koulutusta väkivaltakysymyksissä.

Päivystyksen ollessa suljettu voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen tuki@maria-akatemia.fi (yli 28-vuotiaat) tai keijunvarjo@maria-akatemia.fi (15–28-vuotiaat).

Huom. Viestimme poikkeuksista päivystysaikatauluun Facebookissa ja Instagramissa @mariaakatemia.

Ehkäisevän väkivaltatyön päivystysaikataulu

 

Maanantai

Tiistai

klo 10-12
klo 15-17
Naisenväkivalta.fi -chat

Keskiviikko

klo 12-14
Naisenväkivalta.fi -chat

Torstai

klo 10-12
klo 14-16
Naisenväkivalta.fi -chat

 

Perjantai

klo 10-12
Naisenväkivalta.fi -chat

klo 12-14
Avoin linja -puhelinpäivystys p. 09 75622260

 

Asiakkaalle

Ehkäisevän väkivaltatyön kokonaisuus muodostuu kolmesta työmuodosta:

Naisenväkivalta.fi -toiminta sisältää valtakunnallisen Avoin linja -auttavan puhelimen, yksilötyöskentelyn ja ohjatut vertaisryhmät. Toiminta tarjoaa apua myös chatissä, videokeskusteluissa ja ohjatuissa verkkovertaisryhmissä.

Keijun Varjo -toiminta auttaa 15-28-vuotiaita tyttöjä ja nuoria naisia oman vihan ja väkivallan kysymysten äärellä. Chat, yksilökeskustelut ja ohjatut vertaisryhmät.

Tunne voimavarasi -hanke (päättynyt) auttoi ikääntyviä omaishoitajanaisia, jotka käyttävät tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa.

Ammattilaiselle

Ammattilaisille tarjoamme koulutusta ja konsultointia väkivaltakysymyksissä. Tavoitteenamme on yhteinen vastuunotto yhteiskunnallisesta pahoinvointi-ilmiöstä, jonka juuret ovat varhaisissa vuorovaikutussuhteissa ja sukupolviketjuissa.

Lue lisää koulutuksesta