Läheisenä työelämässä

Läheisenä työelämässä -hanke on tarkoitettu 40–65-vuotiaille työssäkäyville läheishoivaajille, eli henkilöille, jotka pitävät työn ohella huolta myös läheisestään. Työn ja hoivan yhdistäminen voi olla kuormittavaa ja aiheuttaa stressiä ja väsymystä, mikä voi näyttäytyä moninaisina haasteina niin työelämässä kuin arjessakin.  

Hanke tarjoaa maksutonta vertaisryhmätoimintaa sekä yksilökeskusteluja uupumisuhan alla oleville työssäkäyville läheishoivaajille. Toimintaa järjestetään verkon välityksellä valtakunnallisesti sekä lähitoimintana pääkaupunkiseudulla. Tämän sivuston alta löydät lisätietoa hankkeen toimintamuodoista, asiakkaaksi hakeutumisesta sekä tietopankin. Voit ottaa meihin yhteyttä nettisivujemme oikeasta alalaidasta aukeavan yhteydenottolomakkeen kautta tai laittamalla sähköpostitse osoitteeseen laheisena@maria-akatemia.fi.

Läheisenä työelämässä on Maria Akatemian ja Miina Sillanpään Säätiön kolmivuotinen (2022–2024) yhteishanke. Hanketta koordinoi Maria Akatemia ja hankkeen rahoittajana toimii STEA.  Hankkeen yleisesite on ladattavissa täältä.