Ajanvaraus

Läheisenä työelämässä -hanke tarjoaa lyhytkestoista keskusteluapua työntekijän kanssa. Palveluun pääsemistä varten et tarvitse lähetettä. Palvelumme ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Keskustelut toteutetaan joko verkon välityksellä tai paikan päällä Helsingissä (toteutustapa sovitaan erikseen työntekijän kanssa).

Kahdenkeskisissä yksilökeskusteluissa kartoitetaan elämäntilannettasi ja etsitään yhdessä keinoja työn ja läheishoivan ristipaineeseen. Ensimmäisellä kohtaamisella kartoitamme kanssasi tilannettasi, historiaasi ja toivettasi avun suhteen. Yksilökeskusteluiden jälkeen on mahdollisuus jatkaa vertaisryhmäprosessiin, jos yhdessä arvioimme sen parhaaksi tavaksi jatkaa työskentelyä kohdallasi. Kahdenkeskisiä yksilökeskusteluja on mahdollista saada 1–3 kertaa.

Varaa aika yksilökeskusteluun työntekijällemme alla olevasta sähköisestä kalenterista.  Onnistuneesta ajanvarauksesta saat vahvistusviestin. Mikäli tapaaminen sovitaan pidettäväksi verkkoyhteyksillä, työntekijämme lähettää sinulle linkin keskustelualustalle ennen ensimmäistä tapaamista. Jos kalenteri ei aukea, päivitä verkkosivu ja kokeile uudelleen.

Jos et voi varata aikaa sähköisestä kalenterista tai et löydä sopivaa aikaa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen laheisena@maria-akatemia.fi.

Peruutathan aikasi viimeistään 24 tuntia ennen tapaamista vahvistusviestissä olevalla linkillä, jos et pääsekään tapaamiseen. Akuuteissa kriisitilanteissa ole yhteydessä päivystykseen. Hätätapauksissa soita aina 112.

Mikäli kyseessä on akuutti hätätilanne, lastensuojelullinen huoli tai rikos, tulee meidän keskustelutietojen pohjalta olla yhteydessä hätäkeskukseen, lastensuojeluviranomaisiin tai poliisiin. Mikäli viranomaiset pyytävät, välitämme heille IP-osoitteesi tai yhteystietosi varmistaaksemme, että sinä saat apua. Pyrimme tällaisessakin tilanteessa avoimuuteen ja toimimaan kanssasi yhteistyössä.

Luethan myös toiminnan rekisteri- ja tietosuojaselosteen.