Ajanvaraus

Läheisenä työelämässä -hanke tarjoaa lyhytkestoista keskusteluapua työntekijän kanssa. Palveluun pääsemistä varten et tarvitse lähetettä. Palvelumme ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Keskustelut toteutetaan joko verkon välityksellä tai paikan päällä Helsingissä (toteutustapa sovitaan erikseen työntekijän kanssa).

Kahdenkeskisissä yksilökeskusteluissa kartoitetaan elämäntilannettasi ja etsitään yhdessä keinoja työn ja läheishoivan ristipaineeseen. Ensimmäisellä kohtaamisella kartoitamme kanssasi tilannettasi, historiaasi ja toivettasi avun suhteen. Yksilökeskusteluiden jälkeen on mahdollisuus jatkaa vertaisryhmäprosessiin, jos yhdessä arvioimme sen parhaaksi tavaksi jatkaa työskentelyä kohdallasi. Kahdenkeskisiä yksilökeskusteluja on mahdollista saada 1–3 kertaa.

Varaa aika yksilökeskusteluun työntekijällemme alla olevasta sähköisestä kalenterista.  Onnistuneesta ajanvarauksesta saat vahvistusviestin. Mikäli tapaaminen sovitaan pidettäväksi verkkoyhteyksillä, työntekijämme lähettää sinulle linkin keskustelualustalle ennen ensimmäistä tapaamista. Jos kalenteri ei aukea, päivitä verkkosivu ja kokeile uudelleen.

Jos et voi varata aikaa sähköisestä kalenterista tai et löydä sopivaa aikaa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen laheisena@maria-akatemia.fi. Voit myös laittaa meille viestiä nettisivujemme oikeasta alalaidasta aukeavan yhteydenottolomakkeen kautta.

Peruutathan aikasi viimeistään 24 tuntia ennen tapaamista Vello-palvelusta saapuvasta vahvistusviestissä olevalla linkillä, jos et pääsekään tapaamiseen. Akuuteissa kriisitilanteissa ole yhteydessä päivystykseen. Hätätapauksissa soita aina 112.

Keskustelut ovat luottamuksellisia, mutta meitä sitoo sama ilmoitusvelvollisuus kuin muitakin sosiaali- ja terveysalan toimijoita, mikäli herää esimerkiksi lastensuojelullinen huoli. Emme kuitenkaan ikinä toimi asiakkaan selän takana ja pyrimme toimimaan asiakkaan kanssa yhteistyössä tällaisissakin tapauksissa.

Luethan myös toiminnan rekisteri- ja tietosuojaselosteen.