Jäseneksi

”Olemme itse avaintekijöitä tulevaisuuden mahdollisuuksien rakentamisessa.” 
– Britt-Marie Perheentupa, Maria Akatemian perustaja –

Liittymällä jäseneksi olet mukana mahdollistamassa ja tukemassa kasvua, eettisesti kestävää kehitystä ja väkivallattomuutta. Tule mukaan, yhdessä olemme aina vahvempia!  

Työmme kautta lisäämme kokonaisvaltaista ja kestävää hyvinvointia lasten, nuorten, perheiden ja senioreiden elämässä sekä työyhteisöissä.

Maria Akatemian jäsenenä mahdollistat toimintaamme, autat meitä tekemään vaikuttavaa työtä, saat jäsenpostia tapahtumistamme ja olet oikeutettu tilaisuuksien jäsenetuhintaan. Sääntömääräisissä vuosikokouksissa sinulla on oikeus vaikuttaa yhdistyksemme toimintalinjoihin ja päätöksentekoon.

Keskustelutilaisuus jäsenille tiistaina 10.11.2020 klo 17.30-19.30. IKF-Akatemian teemana "Kasvitarinamenetelmä. Väylä ylisukupolvisuuteen ja itsetuntemukseen." Voit osallistua myös verkossa. Maksuton. Lisätiedot tästä

Yksityishenkilönä voit liittyä varsinaiseksi jäseneksi. Jäsenmaksun suuruus on 30 € vuodessa. Yhteisöt ja säätiöt voivat liittyä kannatusjäseneksi, jonka vuosimaksu on 150 €.

Maria Akatemian säännöt

Liity jäseneksi tällä lomakkeella


    Internetistä / via Internetosallistuin Maria Akatemian tapahtumaan / jag deltog i Maria Akademis evenemang

    Minulle saa lähettää sähköpostitse tietoa Maria Akatemian tapahtumista / Jag tar gärna emot per e-post information om Maria Akademis verksamhetEn halua sähköpostiini tietoa Maria Akatemian tapahtumista / Jag vill inte ha information per e-post