Jäseneksi

”Olemme itse avaintekijöitä tulevaisuuden mahdollisuuksien rakentamisessa.”
– Britt-Marie Perheentupa, Maria Akatemian perustaja –

Liittymällä jäseneksi olet mukana mahdollistamassa ja tukemassa kasvua, eettisesti kestävää kehitystä ja väkivallattomuutta. Tule mukaan, yhdessä olemme aina vahvempia!

Maria Akatemian jäsenenä mahdollistat toimintaamme, autat meitä tekemään vaikuttavaa työtä, saat jäsenpostia tapahtumistamme ja olet oikeutettu tilaisuuksien jäsenetuhintaan. Sääntömääräisissä vuosikokouksissa sinulla on oikeus vaikuttaa yhdistyksemme toimintalinjoihin ja päätöksentekoon.

Yksityishenkilönä voit liittyä varsinaiseksi jäseneksi. Jäsenmaksun suuruus on 30 € vuodessa. Yhteisöt ja säätiöt voivat liittyä kannatusjäseneksi, jonka vuosimaksu on 150 €.

Jäsenetu: Ihmisyyden käsikirjoitusfilosofian kehittäjä, psykoterapeutti ja kirjailija Britt-Marie Perheentuvan Ihmisyyden käsikirjoitusfilosofia -kirja vastaa kysymykseen miksi eettisesti kestävä ihmisyys on välttämätön tulevaisuuden taito? Kirjan hinta on Maria Akatemian jäsenille ja opiskelijoille 25€ (norm. 30€) + postitusmaksu alk. 4,90€. Lisätiedot tästä. Tilaukset: toimisto@maria-akatemia.fi, p. 09 7562 2250, tai tilauslomakkeella tästä.

Jäsenetu: Maria Akatemian Speak Aloud -Cornerissa puhutaan ääneen asioista, joista ei aina ole välttämättä helppo puhua. Kevään luentosarjamme pureutuu työyhteisön ilmiöihin. Hinta: 3 webinaaria 65€ (norm. 75€), 1 webinaari 25€ (norm. 30€). Lisätiedot

Kevätkaudella 2021 järjestämme kaksi maksutonta Puhetta kohti eettistä ihmisyyttä -keskustelutapahtumaa webinaareina. Ilmoittaudu mukaan!
Maanantaina 8.3. klo 17-18.30 Korona-ajan kielletyt tunteet
Maanantaina 10.5. klo 17-18.30 Aggressio ja sukupuoli

Maria Akatemian säännöt

Liity jäseneksi tällä lomakkeella