Jäseneksi

”Olemme itse avaintekijöitä tulevaisuuden mahdollisuuksien rakentamisessa.” 
– Britt-Marie Perheentupa –

Liittymällä jäseneksi olet mukana mahdollistamassa ja tukemassa kasvua, eettisesti kestävää kehitystä ja väkivallattomuutta. Tule mukaan, yhdessä olemme aina vahvempia!  

Työmme kautta lisäämme kokonaisvaltaista ja kestävää hyvinvointia lasten, nuorten, perheiden ja senioreiden elämässä sekä työyhteisöissä.

Maria Akatemian jäsenmaksutuotolla mahdollistat toimintaamme, saat ensimmäisenä tietoa tapahtumistamme ja tarjoamastamme koulutuksista alennetuilla jäsenhinnoilla.  Sääntömääräisissä vuosikokouksissa sinulla on oikeus vaikuttaa yhdistyksemme toimintalinjoihin ja päätöksentekoon.    

Yksityishenkilönä voit liittyä varsinaiseksi jäseneksi. Jäsenmaksun suuruus on 30 € vuodessa. Yhteisöt ja säätiöt voivat liittyä kannatusjäseneksi, jonka vuosimaksu on 150 €.

Liity jäseneksi tällä lomakkeella


Internetistä / via Internetosallistuin Maria Akatemian tapahtumaan / jag deltog i Maria Akademis evenemang

Minulle saa lähettää sähköpostitse tietoa Maria Akatemian tapahtumista / Jag tar gärna emot per e-post information om Maria Akademis verksamhetEn halua sähköpostiini tietoa Maria Akatemian tapahtumista / Jag vill inte ha information per e-post