KIRJA Britt-Marie Perheentupa: Ihmisyyden käsikirjoitusfilosofia

Ihmisyyden käsikirjoitusfilosofian kehittäjä, psykoterapeutti ja kirjailija Britt-Marie Perheentuvan Ihmisyyden käsikirjoitusfilosofia -kirja vastaa kysymykseen miksi eettisesti kestävä ihmisyys on välttämätön tulevaisuuden taito.

”Vastakkainasettelu, luonnonkatastrofit ja teknistyminen aiheuttavat huolta ihmiskunnalle. Kaikenikäiset sukupolvet tarvitsevat rakennuspuita identiteettinsä, vuorovaikutustaitojensa ja maailmasuhteen rakentamiseen sekä ahdistuksen ja epävarmuuden sietämiseen, jotta ihminen ja ihmiskunta säilyttävät toimintakykynsä ja elämänmyönteisyytensä.”

Kirjassa avataan keskeisiä henkiseen kasvuun liittyvä käsitteitä ja teemoja kuten ihmismielen syväkasvu, myötäsyntyinen eettisyys, ahdistuksen ja surun tunteiden merkitys sekä seitsemän kehitystehtävää eettisesti kestävään ihmisyyteen.

Teoksessa esitellään Ihmisyyden käsikirjoitusfilosofia ja pohditaan elinikäisen oppimisen idealla ja eettisesti kestävän yhteisöllisyyden prosessimallin avulla ihmisen toimintaa oireilevassa ja kysyvässä ajassamme.

”Ihmisyys on taito, jota voi oppia ja ymmärtää. Kasvun näkökulma itseen on syvin vastuullisuuden ja merkityksellisyyden kokemus sekä välttämätön osatekijä kulttuurisen evoluution edistämisessä.”

Kirjan hinta on 30€, jäsenille ja opiskelijoille 25€ + postitusmaksu alk. 3,50€

Tilaukset: toimisto@maria-akatemia.fi, p. 09 7562 2250, tai tilauslomakkeella tästä. 

 

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ihmisyydestä! Lisätietoa webinaareista ja tapahtumista tästä

Tagged , .