Vapaaehtoiseksi

Maria Akatemia tarjoaa vapaaehtoisille yhteiskunnallisesti tärkeää, eettisesti kestävää ja hyvin suunniteltua vapaaehtoistyötä.

Vapaaehtoistyöntekijät ovat vahvasti osallisia kaikissa toiminnan vaiheissa: vapaaehtoistoiminnan suunnittelussa, kehittämisessä, toteutuksessa ja arvioinnissa. Tarjoamme vapaaehtoisille laadukkaan koulutuksen yhteisön ideaan ja toiminta-ajatukseen sekä hoidettavaan tehtävään. Arvostamme vapaaehtoisten toimijoiden työpanosta. Huolehdimme vapaaehtoisten mielekkyyden kokemuksesta, jaksamisesta ja täydennyskoulutuksesta yhteisissä kokoontumisissa sekä säännöllisessä työnohjausprosessissa työtehtävän vaativuuden mukaan. Vapaaehtoistehtäviä on tarjolla chat- ja puhelinpäivystyksessä, äitien mentoritoiminnassa, eri kohderyhmiin painottuneissa vapaaehtoisten kehittäjäryhmissä sekä erilaisissa tapahtumissa.

Uuden strategiamme mukaisesti jäsen- ja vapaaehtoistoiminnan kehittäminen on hyvin keskeisessä roolissa. On tärkeää tarkastella, millaisiin tarpeisiin voimme vapaaehtoistoiminnalla vastata sekä toimia dynaamisesti ja joustavasti muuttuvassa ajassa.

Haku vapaaehtoiseksi 

Hae mukaan mukaan tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä Maria Akatemiassa! Seuraava vapaaehtoistyön koulutus alkaa tammikuussa 2022.

Aika
keskiviikkoisin 12.1., 19.1., 26.1., 2.2., 9.2. ja 16.2.2022 klo 16.30-19.30.

Paikka
verkossa ja Helsingissä

Hinta
maksuton (STEA)

Haku vapaaehtoistyön koulutukseen
https://tinyurl.com/VapaaehtoiskoulutusMA2022 tästä
tai 
toimisto@maria-akatemia.fi, p. 09 7562 2250toimisto@maria-akatemia.fi, p. 09 7562 2250

Lisätiedot
hanna.kommeri(at)maria-akatemia.fi.

Tule mukaan toimintaamme, sinua tarvitaan.