Vapaaehtoiseksi

Maria Akatemia tarjoaa vapaaehtoisille yhteiskunnallisesti tärkeää, eettisesti kestävää ja hyvin suunniteltua vapaaehtoistyötä.

Vapaaehtoistyöntekijät ovat vahvasti osallisia kaikissa toiminnan vaiheissa: vapaaehtoistoiminnan suunnittelussa, kehittämisessä, toteutuksessa ja arvioinnissa. Tarjoamme vapaaehtoisille laadukkaan koulutuksen yhteisön ideaan ja toiminta-ajatukseen sekä hoidettavaan tehtävään. Arvostamme vapaaehtoisten toimijoiden työpanosta. Huolehdimme vapaaehtoisten mielekkyyden kokemuksesta, jaksamisesta ja täydennyskoulutuksesta yhteisissä kokoontumisissa sekä säännöllisessä työnohjausprosessissa työtehtävän vaativuuden mukaan. Vapaaehtoistehtäviä on tarjolla chat- ja puhelinpäivystyksessä, äitien mentoritoiminnassa, eri kohderyhmiin painottuneissa vapaaehtoisten kehittäjäryhmissä sekä erilaisissa tapahtumissa.

Uuden strategiamme mukaisesti jäsen- ja vapaaehtoistoiminnan kehittäminen on hyvin keskeisessä roolissa. On tärkeää tarkastella, millaisiin tarpeisiin voimme vapaaehtoistoiminnalla vastata sekä toimia dynaamisesti ja joustavasti muuttuvassa ajassa.

Haku vapaaehtoiseksi

Hae mukaan mukaan tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä Maria Akatemiassa! Seuraava vapaaehtoistyön koulutus alkamassa.

tiistaisin 24.8., 31.8., 7.9., 14.9. ja 21.9.2021 klo 16.30-19.30.

koronatilanteen mukaan
Maria Akatemia, Fredrikinkatu 29 A, 00120 Helsinki

maksuton (STEA/Veikkaus)

Haku vapaaehtoistyön koulutukseen
https://link.webropolsurveys.com/EP/2351A7A474BA5C35 tästä
toimisto@maria-akatemia.fi, p. 09 7562 2250

hanna.kommeri(at)maria-akatemia.fi.

Tule mukaan toimintaamme, sinua tarvitaan.