Helsinkiläisille äideille: Tunnevaaka-itsetuntemusryhmä /TÄYNNÄ

Date: 16.09.2019
Time: 00:00 - 00:00
Location: Maria Akatemia, Fredrikinkatu 29 A, 00120 Helsinki

Lataa pdf tästä

Miten paljon äidin mieli painaa?

Äidiksi tuleminen herättää monenlaisia tunteita ja joskus niiden kanssa voi olla vähän hukassakin. Kaikki tutneet kuuluvat äitiyteen. On tärkeää pysähtyä niiden äärelle, sillä niillä on tärkeä viesti. Äitiys voi pahimmillaan olla uuvuttavaa uhrautumista, hukuttavia huolia, pahimman pelkoa ja raivokasta riittämättömyyttä. Parhaimmillaan se tuottaa mitä syvintä iloa ja mielekkyyttä.

Tunnevaaka-ryhmä antaa tietoa ja tukea äitiyden erilaisiin tunteisiin. Etsimme vastauksia mm. kysymyksiin: Kuka olen ihmisenä, naisena ja vanhempana? Millainen on sisäinen käsikirjoitukseni? Mistä tunteeni kumpuavat, ja miten ne liittyvät kasvutarinaani? Miten hallitsen tunteitani? Mihin kipeitä tunteita tarvitaan?

Ympäröivä kulttuuri luo äitiyteen paljon vaatimuksia. Tärkeintä on löytää itselle oikeat tavat toimia, eikä mennä muiden toiveiden tai vaatimusten mukaan. Mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle. Äitiys kutsuu kasvuun ja antaa mahdollisuuden ymmärtää ihmisyyttä uudessa valossa.

Kenelle
Helsinkiläisille äideille, jotka kaipaavat tukea vanhemmuuteen ja tunteiden säätelyyn. Menetelmänä on TunneVaaka©-oppaaseen perustuva dialoginen ja toiminnallinen itsetuntemus- ja tunnetyöskentely pienryhmässä.

Aika
Maanantaisin klo 17.00-19.00 alkaen 16.9.2019, yhteensä 10 kertaa syksyn aikana.

Paikka
Maria Akatemia, Fredrikinkatu 29 A 3. krs, 00120 Helsinki

Hinta
Maksuton. Helsingin kaupungin tuella.

Ohjaaja
Maria Akatemian kouluttaja, naistietoisuusryhmänohjaaja ja työnohjaaja Laura Perheentupa

Ryhmä on täynnä. Voit ilmoittautua varasijoille: 
toimisto@maria-akatemia.fi, puh. 09 7562 2250