Helsinkiläisille äideille: Tunnevaaka®-itsetuntemusryhmä TÄYNNÄ

Date: 17.03.2021
Time: 00:00 - 00:00
Location: verkossa

Miten paljon äidin mieli painaa?

Äidiksi tuleminen herättää monenlaisia tunteita ja joskus niiden kanssa voi olla vähän hukassakin. Kaikki tunteet kuuluvat äitiyteen. On tärkeää pysähtyä niiden äärelle, sillä niillä on tärkeä viesti. Äitiys voi pahimmillaan olla uuvuttavaa uhrautumista, hukuttavia huolia, pahimman pelkoa ja raivokasta riittämättömyyttä. Parhaimmillaan se tuottaa mitä syvintä iloa ja mielekkyyttä.

Tunnevaaka®-ryhmä antaa tietoa ja tukea äitiyden erilaisiin tunteisiin. Etsimme vastauksia mm. kysymyksiin: Kuka olen ihmisenä, naisena ja vanhempana? Millainen on sisäinen käsikirjoitukseni? Mistä tunteeni kumpuavat, ja miten ne liittyvät kasvutarinaani? Miten hallitsen tunteitani? Mihin kipeitä tunteita tarvitaan?

Ympäröivä kulttuuri luo äitiyteen paljon vaatimuksia. Tärkeintä on löytää itselle oikeat tavat toimia, eikä mennä muiden toiveiden tai vaatimusten mukaan. Mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle. Äitiys kutsuu kasvuun ja antaa mahdollisuuden ymmärtää ihmisyyttä uudessa valossa.

Kenelle
Helsinkiläisille äideille, jotka kaipaavat tukea vanhemmuuteen ja tunteiden säätelyyn. Menetelmänä on TunneVaaka®-oppaaseen perustuva dialoginen ja toiminnallinen itsetuntemus- ja tunnetyöskentely pienryhmässä.

Aika
Koronaepidemian vuoksi aikataulu saattaa vielä muuttua.
Keskiviikkoisin 17.3.-19.5.2021 klo 16.30-18.30, yhteensä 10 kertaa kevään aikana.

Paikka
Maria Akatemia, Fredrikinkatu 29 A 3. krs, 00120 Helsinki

Hinta
Maksuton. Helsingin kaupungin tuella.

Ohjaaja
naisryhmänohjaaja, työnohjaaja, KTM Laura Perheentupa

Haku ryhmään
TÄMÄ RYHMÄ ON TÄYNNÄ JA SIIRTYNYT VERKKOON KORONAEPIDEMIAN VUOKSI

Voit ilmoittautua 24.5. alkavaan ryhmään tai alustavasti syksyn ryhmiin: 
verkkolomakkeella tästä

tai toimisto@maria-akatemia.fi, puh. 09 7562 2250

Lataa Tunnevaaka® -opas pdf tästä