TÄYNNÄ Helsinkiläisille äideille: Tunnevaaka®-vertaisryhmä verkossa

Date: 03.02.2022
Time: 00:00 - 00:00
Location: verkossa

Lataa Tunnevaaka-vertaisryhmän pdf esite tästä

Miten paljon äidin mieli painaa?

Äidiksi tuleminen herättää monenlaisia tunteita ja joskus niiden kanssa voi olla vähän hukassakin. Kaikki tunteet kuuluvat äitiyteen. On tärkeää pysähtyä niiden äärelle, sillä niillä on tärkeä viesti. Äitiys voi pahimmillaan olla uuvuttavaa uhrautumista, hukuttavia huolia, pahimman pelkoa ja raivokasta riittämättömyyttä. Parhaimmillaan se tuottaa mitä syvintä iloa ja mielekkyyttä.

Tunnevaaka®-ryhmä antaa tietoa ja tukea äitiyden erilaisiin tunteisiin. Etsimme vastauksia mm. kysymyksiin: Kuka olen ihmisenä, naisena ja vanhempana? Millainen on sisäinen käsikirjoitukseni? Mistä tunteeni kumpuavat, ja miten ne liittyvät kasvutarinaani? Miten hallitsen tunteitani? Mihin kipeitä tunteita tarvitaan?

Ympäröivä kulttuuri luo äitiyteen paljon vaatimuksia. Tärkeintä on löytää itselle oikeat tavat toimia, eikä mennä muiden toiveiden tai vaatimusten mukaan. Mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle. Äitiys kutsuu kasvuun ja antaa mahdollisuuden ymmärtää ihmisyyttä uudessa valossa.

Kenelle
Helsinkiläisille äideille, jotka kaipaavat tukea vanhemmuuteen ja tunteiden säätelyyn. Menetelmänä on TunneVaaka®-oppaaseen perustuva dialoginen ja toiminnallinen itsetuntemus- ja tunnetyöskentely pienryhmässä.

Aika
torstaisin 10 kertaa klo 17-19 alkaen 3.2. ja päättyen 7.4.2022

Verkossa
verkkovertaisryhmä

Hinta
Maksuton. Helsingin kaupungin tuella.

Ohjaaja
naisryhmänohjaaja, työnohjaaja, KTM Laura Perheentupa

Haku ryhmään
Tämä ryhmä on täynnä. Keväällä on alkamassa lähiryhmä 8.3.  
verkkolomakkeella tästä tai toimisto@maria-akatemia.fi, puh. 09 7562 2250

Lataa Tunnevaaka -opas pdf tästä