Ikääntyville omaishoitajanaisille: Tunne voimavarasi -vertaisryhmä /verkossa

Date: 10.02.2021
Time: 00:00 - 00:00
Location: verkkoryhmä

Huolestuttavatko omat tunteesi, käytöksesi ja voimavarojesi väheneminen? Kiristyykö pinnasi ja koetko vaikeaksi hillitä itseäsi?

Toteutamme helmi-maaliskuussa jo toista kertaa viiden kerran verkkovertaisryhmän 60+ -vuotiaille läheisestään huolehtiville naisille. Positiivista palautetta saaneeseen ryhmään voi hakeutua mistä päin Suomea tahansa.

Missä
Verkossa ilmaisella Zoom -alustalla. Tarvitset osallistumiseen tietokoneen, jossa Internet-yhteys, mikrofoni ja web-kamera.

Milloin
keskiviikkoisin 10.2, 17.2, 24.2, 3.3 ja 10.3.2021 klo 13-15.30

Tunne voimavarasi -hankkeen tavoitteena on edistää ikääntyvien omaishoitajanaisten hyvinvointia ja jaksamista. Päätavoitteena pyrimme ehkäisemään omaishoitosuhteissa tapahtuvaa kaltoinkohtelua. Vertaisryhmässä pääset jakamaan tuntemuksiasi muiden vastaavassa tilanteessa olevien omaishoitajien kanssa. Luottamuksellisen ryhmän aiheita ovat mm. ikääntyminen ja naiseus, omien torjuttujen tunteiden ja niiden aiheuttamien ongelmallisten tilanteiden tunnistaminen, tunnesäätely ja voimavarat. Ryhmässä käytetään itsetutkiskelun tukena erilaisia toiminnallisia menetelmiä.

Vertaisryhmätyöskentelyä edeltävät yksilökeskustelut hankkeen työntekijän kanssa. Keskusteluissa kartoitetaan omaa tilannetta, voimavaroja ja vertaisryhmän soveltuvuutta siihen hakevalle omaishoitajalle.

Ryhmään hakeutuminen (31.1.2021 mennessä) ja lisätietoa
Päivikki Paakkanen, Tunne voimavarasi -hankkeen koordinaattori, puh. 044 706 0176 tai tukea@tunnevoimavarasi.fi

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lataa PDF-muotoinen, tulostettavissa oleva verkkoryhmän mainos alla olevasta linkistä:
Tunne voimavarasi valtakunnallinen ryhmä_kevät 2021