Koulutus: Nuorten väkivalta on ehkäistävissä

Date: 24.01.2024
Time: 09:00 - 16:00
Location: verkossa
koulutus

Koulutus toteutetaan etäyhteydellä 24.1. ja 25.1. klo 9–16. Koulutus on maksuton.

Koulutus on tarkoitettu nuorten parissa työskenteleville sosiaali-, terveys-, tai kasvatusalan ammattilaisille, jotka kohtaavat nuoria työssään ja haluavat käsitellä väkivallan ilmiötä ja vaikeita tunteita heidän kanssaan. Koulutus sopii myös alan opiskelijoille.

Koulutus on oman valintasi mukaan yksi- tai kaksipäiväinen. Koulutuksen ensimmäisenä päivänä syvennytään nuorten naisten väkivallan ilmiöön ja saat valmiudet käsitellä väkivallan teemaa nuorten naisten kanssa.

Koulutuksen toinen päivä on suunnattu ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita ohjaamaan vertaisryhmiä. Koulutuksen toisena päivänä syvennytään ryhmän ohjaamiseen ja saat valmiudet vertaisryhmän kasaamiseen ja ryhmän ohjaamiseen.

Voit osallistua koulutuksen ensimmäiseen päivään, jos haluat lisätietoa ehkäisevästä väkivaltatyöstä. Voit osallistua molempiin päiviin, jos haluat lisäksi valmiudet ohjata väkivaltateemaisia vertaisryhmiä.

Koulutuksen järjestävät Maria Akatemian ehkäisevän väkivaltatyön asiantuntijat. Tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu tästä: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/a1477fa1-7fe4-4638-bfa4-72e171c158f3?displayId=Fin2935517