Koulutus: Omaishoitajuuden palikat

Date: 21.03.2022
Time: 00:00 - 00:00
Location: verkossa
koulutus

Mitä kaikkea omaishoitajuuteen ja parisuhteeseen liittyy? Mitä merkitsee omaishoitajana toimiminen omalle puolisolle? Mitä tunteita tehtävä herättää? Monia omaishoitajan keskeisiä pohdintoja on koottu Omaishoitajuuden palikat -materiaaliin.

Koulutuksessa esitellään omaishoitajuuden palikkataloa ja annetaan tarvittava tieto materiaalin hyödyntämiseen esimerkiksi vertaisryhmissä, luennoilla ja oman pohdinnan tukena.

Maksuton koulutus on tarkoitettu omaishoidon parissa toimiville ammattilaisille ja vertaisohjaajille sekä omaishoitajille. Kouluttajina toimivat asiantuntija Liisa Välilä Kirkkohallituksesta sekä Tunne voimavarasi -hankkeen työntekijät ja kokemusasiantuntijat.

Aika
maanantaina 21.3.2022 klo 13-15 verkossa, Teams-alustalla.

Hinta
maksuton

Ilmoittautumiset 20.3. mennessä
liisa.valila(at)evl.fi tai puh. 040 688 1567.

Tervetuloa mukaan!

Tunne voimavarasi -hanke (2020-2022) on Miina Sillanpään Säätiön koordinaatiohanke, joka toteutetaan yhteistyössä Maria Akatemian, Kuntoutussäätiön ja Omaishoitajaliiton kanssa. Hankkeella edistetään ikääntyvien omaishoitajanaisten hyvinvointia ja ehkäistään omaishoitosuhteissa tapahtuvaa kaltoinkohtelua. Sähköposti: tukea@tunnevoimavarasi.fi