Naissukupolvet kohtaavat /KATSE-piiri: Keskusteleva lukupiiri

Date: 07.03.2020
Time: 00:00 - 00:00
Location: Sagayoga, Sepänkatu 19, 00150 Helsinki
vapaaehtoistyö

Lataa Keskusteleva lukupiiri 2020 esite pdf

Lämpimästi tervetuloa mukaan keskustelevaan lukupiiriin. Tapaamisissa luetaan lyhyitä otteita kaunokirjallisuudesta paikan päällä ja keskustellaan luetusta vapaasti ja omalla äänellä. Tapaamiskertoja varten ei tarvitse valmistautua, mutta voit ottaa halutessasi itsellesi mukaan muistiinpanovälineet heränneitä ajatuksia varten. Tämä lukupiiri on kaikenikäisille naisille, jotka haluavat arjen keskellä hengähdystauon itsensä ja ympäröivän maailman tarkastelemiseen kirjojen ja keskustelun avulla. Lukupiirin tapaamiset pidetään suomeksi.

”Lukemisessa on pohjimmiltaan kyse siitä, että yhdessä toisten kanssa löydämme ratkaisuja ihmisenä olemisen ongelmiin, kun vertailemme käsityksiä ja sovittelemme niitä toisiinsa. Samalla yksityisestä tulee yleistä ja lukemisesta – maailman yksinäisimmästä harrastuksesta – väylä yhteisöllisyyteen.”
–Ahola, 2013

Aika
Piiri kokoontuu kevään aikana neljänä lauantaina: 1.2., 7.3., 4.4. ja 2.5. klo 13-15.

Voit ilmoittautua mukaan heti jokaiselle kerralle tai vain yksittäiseen tapaamiseen. Mukaan jokaiselle kerralle mahtuu 10 osallistujaa, jonka vuoksi etukäteen ilmoittautuminen on toivottavaa.

Paikka
Tapaamiset pidetään Sagayogassa, Sepänkatu 19, 00150 Helsinki

Hinta
Maksuton

Lisätiedot
dora.m.gron@utu.fi tai toimisto@maria-akatemia.fi, p. 09 7562 2250

Ilmoittautuminen
dora.m.gron@utu.fi

Yhteistyössä:
HAN Helsingin akateemiset naiset ry