TÄYNNÄ Pirkanmaalaisille äideille: Tunnevaaka®-vertaisryhmä

Date: 10.09.2024
Time: 17:00 - 19:00
Location: Maria Akatemia, Puutarhakatu 11 C, 4. krs, 33210 Tampere

Miten paljon äidin mieli painaa?

Äidiksi tuleminen herättää monenlaisia tunteita ja joskus niiden kanssa voi olla vähän hukassakin. Kaikki tunteet kuuluvat äitiyteen. On tärkeää pysähtyä niiden äärelle, sillä niillä on tärkeä viesti. Äitiys voi pahimmillaan olla uuvuttavaa uhrautumista, hukuttavia huolia, pahimman pelkoa ja raivokasta riittämättömyyttä. Parhaimmillaan se tuottaa mitä syvintä iloa ja mielekkyyttä.

Tunnevaaka®-ryhmä antaa tietoa ja tukea äitiyden erilaisiin tunteisiin. Etsimme vastauksia mm. kysymyksiin: Kuka olen ihmisenä, naisena ja vanhempana? Millainen on sisäinen käsikirjoitukseni? Mistä tunteeni kumpuavat, ja miten ne liittyvät kasvutarinaani? Miten hallitsen tunteitani? Mihin kipeitä tunteita tarvitaan?

Ympäröivä kulttuuri luo äitiyteen paljon vaatimuksia. Tärkeintä on löytää itselle oikeat tavat toimia, eikä mennä muiden toiveiden tai vaatimusten mukaan. Mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle. Äitiys kutsuu kasvuun ja antaa mahdollisuuden ymmärtää ihmisyyttä uudessa valossa.

Kenelle?
Pirkanmaalaisille äideille, jotka kaipaavat tukea vanhemmuuteen ja tunteiden säätelyyn. Menetelmänä on Tunnevaaka® -oppaaseen perustuva dialoginen ja toiminnallinen itsetuntemus- ja tunnetyöskentely pienryhmässä.

Aika
tiistaisin 10.9.-12.11.2024 klo 17-19

Paikka
Maria Akatemia, Puutarhakatu 11 C, 4. krs, 33210 Tampere

Hinta
maksuton, hyvinvointialueen tuella

Haku ryhmään
Ryhmä on täynnä. Avaamme haun, mikäli paikkoja vapautuu.

Lisätiedot
toimisto@maria-akatemia.fi

Lataa Tunnevaaka -opas pdf tästä