Rohkeutta elämiseen -kuolematyöpaja

Date: 09.10.2023
Time: 17:30 - 19:30
Location: Maria Akatemia, Malmin raitti 17 B, 00700 Helsinki
vapaaehtoistyö

Milloin olet viimeksi ajatellut kuolemaa? Entä omaa kuolevaisuuttasi? Harva meistä tarkastelee omaa kuolevaisuuttaan ennen kuin se on likellä. Entäpä jos tuo tarkastelu olisikin jotain sellaista, mikä voi antaa uusia oivalluksia, jopa rohkeutta tämänhetkiseen elämään. Mitä minä arvostan? Mistä minä unelmoin? Mitä haluan elämälläni tehdä?

Tervetuloa työpajaan, jossa tarkastelemme kuoleman teemaa luovasti ja lempeästi. Työpaja rakentuu yhteisestä jakamisesta, luovasta maalaamisesta ja pienistä kehollisista harjoituksista.

Tarkastelemme ja ihmettelemme yhdessä, mitä hyvää ja kaunista voisi kuolemassa olla. Ja mitä sen hyväksyminen arvokkaana osana omaa elämää voisi antaa itselle juuri nyt. Olisiko omalla kuolevaisuudella jotain asiaa – kenties jokin lahja itselle ja omalle elämälle?

Osallistuaksesi työpajaan sinulla ei tarvitse olla minkäänlaisia luovia taitoja; riittää, että tulet paikan päälle.

Työpajan ohjaavat tunne- ja ilmaisutaidon ohjaaja ja kehoterapeutti Taina Koskimäki Tietoisuuden talosta sekä tunnevalmentaja ja ekspressiivisen taideterapian ohjaaja Tanja Ali-Yrkkö Tähtilapsista. Voit halutessasi käydä tutustumassa ohjaajiin osoitteissa: www.tietoisuudentalo.fi/tarinani ja www.tahtilapset.fi/tanja_ali-yrkko.

Työpajaa ei suositella henkilöille, jotka ovat kuolemaan liittyvässä akuutissa suruprosessissa.

Olet lämpimästi tervetullut!

ps. Jos haluat työskennellä syvemmin teeman äärellä, olet tervetullut myös viikonlopun Löydä rohkeus elää -kuolemaretriittiin 10.-12.11.23 Tammisaareen. Voit tutustua siihen osoitteessa: www.tahtilapset.fi/kuolemaretriitti

Aika:
Ma 9.10. klo 17.30-19.30

Paikka:
Maria Akatemia, Malmin Raitti 17 B, 2. krs. (Huom. Ei hissiä.)

Ilmoittautuminen:
Mukaan mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta. HUOM! Tapahtuma on täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle. Ilmoittaudu tästä linkistä.

Hinta:
Maksuton osallistujille. Tapahtuma on Maria Akatemian vapaaehtoisten järjestämää toimintaa.

linnut lentävät ihmisen käsistä kohti auringonlaskua