Tunneryhmä nuorille naisille: Keijun varjo

Date: 04.10.2021
Time: 00:00 - 00:00
Location: verkossa

Suhtaudutko itseesi armottomasti ja kriittisesti? Raivoatko tai heitteletkö tavaroita? Uhkailetko tai pidätkö mykkäkoulua? Toimitko tai pelkäätkö toimivasi näin? Älä jää yksin, tule mukaan Keijun varjo -tunneryhmään!

Kenelle?

Tunneryhmät on tarkoitettu 15–28-vuotiaille nuorille naisille, jotka haluavat oppia tunnistamaan ja ymmärtämään hankalia tunteitaan. Ryhmään osallistuaksesi Tyttöjen Talon, Tyttöjen Tilan tai Maria Akatemian tarvitse olla sinulle entuudestaan tuttu. Ryhmässä on enintään 8 osallistujaa ohjaajien lisäksi. Ryhmiä järjestetään sekä kasvokkain että verkkovälitteisesti.

Mitä siellä tehdään?

Ryhmässä opetellaan tunnistamaan ja ymmärtämään hankalia tunteita ja löytämään keinoja niiden säätelyyn. Lisäksi ryhmässä käsitellään itsehillintään sekä väkivaltaan liittyviä asioita ja etsitään uudenlaisia toimintamalleja.

Miksi kannattaa lähteä mukaan?

Ryhmään kannattaa osallistua, jos haluaa
– oppia ymmärtämään itseään
– saada tukea tunteiden tunnistamiseen, ilmaisuun ja säätelyyn
– saada toimintamalleja hankalista tilanteista selviytymiseen
– voida paremmin

Milloin ja missä?

Maanantaisin 4.10.-20.12. klo 16-18
Ohjaajana Emmi (emmi.kyyhkynen@maria-akatemia.fi, p. 040 554 8017)
Ryhmä kokoontuu verkkovälitteisesti 10 kertaa.

Miten mukaan?

Ennen ryhmän alkua sovitaan kahdenkeskinen tapaaminen ohjaajan kanssa. Ryhmät ovat maksuttomia. Voit hakea mukaan ottamalla yhteyttä ryhmien ohjaajiin puhelimitse tai sähköpostitse ja kertomalla kiinnostuksestasi. Voit ottaa yhteyttä myös Keijun varjo -chatin kautta.