Työnjanoon! -ryhmänohjaajakoulutus

Date: 02.05.2023
Time: 17:00 - 19:30
Location: Verkossa
koulutus | vapaaehtoistyö

Kiinnostaako sinua merkityksellinen vapaaehtoistyö äitien hyvinvoinnin tukemiseksi? Haluaisitko ohjata työn ja perhe-elämän yhteensovittamista edistävää vertaisryhmää? Tervetuloa osallistumaan Työnjanoon! -hankkeen ryhmänohjaajakoulutukseen, jonka käyneet vapaaehtoiset voivat ohjata viiden kerran vertaisryhmiä sekä verkossa että livenä. Koulutuksessa käsitellään ryhmän ohjaamista ja osallistujat saavat itselleen valmiin ryhmämallin, jonka avulla ohjata Työnjanoon! -vertaisryhmiä.

Koulutus sisältää perusteet ryhmän käynnistämiseen ja ohjaajuuteen sekä selkeät keskusteluteemat viidelle tapaamiskerralle ja materiaalia teemojen käsittelyyn. Koulutus sopii kaikille äitiyden teemoista ja äitien hyvinvoinnista kiinnostuneille. Ryhmän voi halutessaan koota itse esimerkiksi kaveri-/tuttavaporukasta, keskusteluryhmästä tai perhekeskuksen tai oman neuvolan kautta.

Ryhmänohjaajakoulutus järjestetään seuraavasti:

Aika
Ti 2.5. ja 9.5.2023 klo 17-19.30

Paikka
Verkossa

Kenelle
Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki aihepiiristä ja ryhmänohjaamisesta kiinnostuneet. Osallistumisesta saa todistuksen.

Hinta
Maksuton

Ilmoittautuminen
Tästä linkistä

Maria Akatemian Työnjanoon! -hankkeella (2019-2022) vahvistettiin syrjäytymisvaarassa olevien pienten lasten äitien psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseksi ammatillisesti ohjatun vertaisryhmätoiminnan ja siitä rakentuvan naisverkoston avulla. Nyt toimintaa jatketaan vapaaehtoisten ohjaamien vertaisryhmien muodossa, jotta äitien tukeminen mahdollistuu jatkossakin.