Webinaari: Ilmastoahdistus. Nyt. 

Date: 09.12.2021
Time: 00:00 - 00:00
Location: verkossa

Tule mukaan pohtimaan yhdessä ja rikastuttamaan itsesi ja muiden osallistujien sisäistä ja ulkoista vuoropuhelua ja reflektiota!

Maria Akatemiassa puhumme henkisestä ilmastonmuutoksesta ja se tarkoittaa mm. sitä, että haluamme korostaa jokaisen ymmärrystä omasta vastuusta ja vaikuttamismahdollisuuksista sekä siitä, millaista vastuuta aikuisina kannamme, sekä tuoda ilmi huolta ja ahdistusta, jota kantavat lapset ja nuoret maapallon tulevaisuudesta.

Miten meidän tulisi tukea lapsia ja nuoria tässä tilanteessa? Miten me aikuisina otamme koppia valtavasta määrästä nuoria, jotka voivat pahoin ja kärsivät mielenterveysongelmista? Mitä meiltä jää huomaamatta? Mihin panostetaan, mihin ei? Mihin tulisi panostaa? Miten rakennamme turvallista huomista, jossa lasten ja nuorten on hyvä kasvaa aikuisiksi?

Teema
Puhetta kohti eettistä ihmisyyttä – Ilmastoahdistus. Nyt.

Alustaja
Suomen nuorisoseurojen pääsihteeri Annina Laaksonen

Moderaattoreina rehtori Marja-Liisa Autio ja Maria Akatemian kehittämispäällikkö Hanna Kommeri

Aika
torstaina 9.12. klo 17-18.30

Paikka
Koronatilanteen takia tilaisuus on vain verkossa.

Hinta
Maksuton. Webinaari on avoin kaikille.

Ilmoittautuminen
LINKISTÄ

Lisätiedot ja tekninen tuki
toimisto@maria-akatemia.fi, 09 7562 2250

Järjestäjä
Puhetta kohti eettistä ihmisyyttä -keskustelu- ja jäsentoiminta

Voit tukea Maria Akatemian toimintaa liittymällä jäseneksi (vuosimaksu 30€) tästä  

”Ihmisessä itsessään on myötäsyntyisenä sekä yksilöllistymiseen eli eriytymiseen että yhteisöllisyyteen eli yhteyteen pyrkivä perusliike. Tämän ydinimpulssin tunnistaminen ja ymmärtäminen auttaa avautumista yhteisöllisemmälle ja rationaalista mieltä laajemmalle hahmottamiselle.” (Perheentupa 2020, s. 41).