Webinaari: Seksuaaliväkivalta & Päihteet ja väkivalta – Tabut ja asenteet kokijan ja tekijän kohtaamisessa

Date: 25.11.2022
Time: 13:00 - 15:00
Location: verkossa

Mitä mielikuvia ja tunteita työntekijälle herää, kun puhutaan väkivallan tekijästä tai kokijasta? Miltä tuntuu avun tarvitsijasta? Tule mukaan kansainvälisen naisiin kohdistuvan väkivallan vastaisen päivän webinaariin 25.11.2022 klo 13–15.

Ilmoittaudu mukaan

https://link.webropol.com/s/tabut-ja-asenteet-webinaari

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja opiskelijoille sekä kaikille teemasta kiinnostuneille. Tapahtuman järjestää Maria Akatemian koordinoima ehkäisevän väkivaltatyön ammattilaisverkosto.

Webinaari-työryhmä:

Setlementti Tampere, Hyvinpitely, Kanta-Hämeen perhetyö, A-kiltojen liitto, VIOLA – väkivallasta vapaaksi ry ja Maria Akatemia ry.

OHJELMA:

klo 13-13.10 Aloitus. Elina Rajaniemi, ehkäisevän väkivaltatyön asiantuntija. Maria Akatemia.

klo 13.10.-13.50 Ammattilaisten tabut ja asiakkaiden stigmat seksuaaliväkivallassa – Mistä on vaikea puhua ja mitä on vaikea kohdata asiakastyössä? Mervi Talvitie, Välitä! Seksuaaliväkivaltatyön kriisityöntekijä ja Jukka Aho, Välitä! Nuorten hankkeen projektikoordinaattori. Setlementti Tampere.

klo 13.50-14.30 Päihteet ja väkivalta, nainen kokijana ja tekijänä. Anne Myller, vastaava ohjaaja. Hoitokoti Tuhkimo.

klo 14.30-15 Traumasensitiivistä teatterityötä Lasten Me Too -teemasta. Kati Keskihannu, lastenkulttuuriin ja perhetyöhön erikoistunut hyvinvointitaiteilija. Kuroa-kollektiivi.