Webinaari: Verkko välineenä – nuorten välinen väkivalta ja avun saanti

Date: 23.11.2023
Time: 13:00 - 15:00
Location: Verkossa

Tule mukaan kansainvälisen naisiin kohdistuvan väkivallan vastaisen päivän webinaariin! Nuoret eivät mene verkkoon – he elävät verkossa. Verkko on digitaalinen toimintaympäristö, joka luo omia haasteita ja mahdollisuuksia. Nuorten välistä väkivaltaa, esimerkiksi lähisuhdeväkivaltaa ja kiusaamista, on jo pitkään tunnistettu väkivaltatyön kentällä. Nyt ennestään tutut väkivallan muodot ovat siirtyneet verkkoon ja ne ovat saaneet myös uusia muotoja.

Väkivallan uudet digitaaliset muodot aiheuttavat haasteita myös alan ammattilaisille. Samalla verkosta löytyy myös paljon uudenlaisia mahdollisuuksia avun saantiin väkivaltaa kohdanneille ja väkivaltaa käyttäneille nuorille. Verkko madaltaa nuorten kynnystä avun hakemiseen ja vastaanottamiseen.

Tilaisuus on maksuton ja suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja opiskelijoille sekä kaikille teemasta kiinnostuneille. Tapahtuman järjestää Maria Akatemian koordinoima ehkäisevän väkivaltatyön ammattilaisverkosto.

Milloin? 23.11.2023 klo 13:00-15:00
Missä? Teams-alustalla
Ilmoittautuminen: Tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/7C5BFDCD7A2C02A9

Webinaarityöryhmässä mukana: Turun ensi- ja turvakoti ry, Hyvinpitely, Nettideittiturva-hanke, Sua varten somessa ja Maria Akatemia