Avoin työpaikka: Hankepäällikkö, nuorten naisten työssäjaksaminen

Kiinnostaako sinua nuorten naisten työssäjaksaminen? Tule Maria Akatemialle hankepäälliköksi Maria Akatemian ja Naistenkartanon yhteiseen Tampereelle sijoittuvaan Työnimuun!-hankkeeseen!

Maria Akatemia ry rekrytoi hankepäällikköä kolmivuotiseen kehittämishankkeeseen Tampereelle (STEA 2023-2025). Työnimuun!-hankkeen tavoitteena on ehkäistä alle 36-vuotiaiden naisten syrjäytymistä työelämästä vahvistamalla työssä jaksamista ja työnantajien valmiuksia tukea naisten ammattiin sosiaalistumista. Kyseessä on Maria Akatemian ja Naistenkartanon yhteistyönä toteutettava hanke, jossa yhdistyy naiserityisen työn sekä hyvinvoinnin ja työelämän osaamisalueet. Toimintamuotoina ovat yksilö- ja ammatillisesti ohjattu vertaisryhmätoiminta, joka pohjautuu itsetuntemustyöskentelyyn. Hankkeessa tehdään tiivistä yhteistyötä työnantajien kanssa tarjoamalla työpajoja, koulutusta ja työelämämentorointia sekä tuotetaan tietoa nuorten naisten työ- ja toimintakyvyn ylläpitämisestä ja uupumisen ehkäisystä.

Hankkeeseen rekrytoidaan Maria Akatemiaan hankepäällikkö ja Naistenkartanolle hanketyöntekijä.

Hankepäällikkönä vastaat hankkeen toimintasuunnitelman mukaisesta toiminnan toteuttamisesta, aiesopimus- ja verkostoyhteistyöstä, raportoinnista, arvioinnista ja vaikuttamisviestinnästä. Johdat ja tuet arjen työtä sekä osallistut hankkeen asiakastyön toteuttamiseen yhdessä Naistenkartanon hanketyöntekijän kanssa.

Edellytämme

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • kokemusta yksilö- ja ryhmämuotoisen asiakastyön toteuttamisesta ja
 • vähintään kolmen vuoden työkokemusta sosiaali- ja terveysalalta tai järjestökentältä
 • vahvoja vuorovaikutustaitoja ja viestintäosaamista

Työssäsi tarvitset projektihallinnoinnin ja verkostotyön osaamista sekä vahvaa itsenäistä työotetta ja taitoa oman työn johtamisesta. Työ sisältää matkustamista ja jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme

 • Aidosti merkityksellisen työn tiiviissä yhteistyössä työparin ja molempien hankeorganisaatioiden asiantuntijoiden kanssa
 • Viihtyisät toimitilat Tampereella hyvien kulkuyhteyksien päässä ja kannustavan työyhteisön tuen.
 • Joustavat työajat sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.
 • Kulttuuri/liikuntaseteleitä työhyvinvoinnin tukemiseksi.
 • Laadukkaan työterveyshuollon.

Työ alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.3.2023-31.12.2025 ja kokoaikainen (100 %). Työaika ja palkkaus noudattavat Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työpisteesi sijaitsee Tampereella.

Hakuaika päättyy 29.1. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen rekrytointi@maria-akatemia.fi.

Kutsumme valitut työhaastatteluun 7.-8.2.2023. Työhaastattelut järjestetään Maria Akatemian toimistolla Tampereella (Puutarhakatu 16 B 6. krs, 33210 Tampere). Haastattelut toteutetaan yhdessä Naistenkartanon kanssa.

Lisätietoja työtehtävästä antaa hankepäällikkö Siru Jokimies

puh. 040 707 8039

 • pe 20.1. klo 11.00-12.00
 • ti 24.1. klo 13.00-14.00

Maria Akatemia ry on asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, joka edistää ihmisten ja yhteisöjen kestävää hyvinvointia. Toiminta-alueemme ovat ehkäisevä väkivaltatyö ja hyvinvointi- ja työelämäpalvelut. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.