Helsinkiläisille äideille: Tunnevaaka®-itsetuntemusryhmä


Miten paljon äidin mieli painaa?

Äidiksi tuleminen herättää monenlaisia tunteita ja joskus niiden kanssa voi olla vähän hukassakin. Kaikki tunteet kuuluvat äitiyteen. On tärkeää pysähtyä niiden äärelle, sillä niillä on tärkeä viesti. Äitiys voi pahimmillaan olla uuvuttavaa uhrautumista, hukuttavia huolia, pahimman pelkoa ja raivokasta riittämättömyyttä. Parhaimmillaan se tuottaa mitä syvintä iloa ja mielekkyyttä.

Tunnevaaka®-ryhmä antaa tietoa ja tukea äitiyden erilaisiin tunteisiin. Etsimme vastauksia mm. kysymyksiin: Kuka olen ihmisenä, naisena ja vanhempana? Millainen on sisäinen käsikirjoitukseni? Mistä tunteeni kumpuavat, ja miten ne liittyvät kasvutarinaani? Miten hallitsen tunteitani? Mihin kipeitä tunteita tarvitaan?

Ympäröivä kulttuuri luo äitiyteen paljon vaatimuksia. Tärkeintä on löytää itselle oikeat tavat toimia, eikä mennä muiden toiveiden tai vaatimusten mukaan. Mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle. Äitiys kutsuu kasvuun ja antaa mahdollisuuden ymmärtää ihmisyyttä uudessa valossa.

Kevään aikana on alkamassa Tunnevaaka-ryhmät ke 10.3. klo 16.30-18.30 ja ma 12.4. klo 17-19. Hakeudu mukaan tästä verkkolomakkeella Voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi osallistua Tunnevaaka-ryhmään syksyllä

Kenelle
Helsinkiläisille äideille, jotka kaipaavat tukea vanhemmuuteen ja tunteiden säätelyyn. Menetelmänä on Tunnevaaka®-oppaaseen perustuva dialoginen ja toiminnallinen itsetuntemus- ja tunnetyöskentely pienryhmässä.

Paikka
Maria Akatemia, Fredrikinkatu 29 A 3. krs, 00120 Helsinki

Ajankohta ja kesto
Ryhmät kokoontuvat yhteensä 10 x 2h.

Hinta
Maksuton. Helsingin kaupungin tuella.

Lisätiedot
toimisto@maria-akatemia.fi, p. 09 756 2250