Kirjoituspyyntö työssäkäyville läheishoivaajille

Huolehditko läheisestäsi työn ohella? Haluaisitko auttaa Läheisenä työelämässä -hanketta kehittämään läheishoivaystävällisempää työelämää?

Työstämme parhaillaan hankkeessa opasta, jonka tavoitteena on lisätä työnantajien, esihenkilöiden ja HR-ammattilaisten ymmärrystä läheishoivasta sekä tarjota tietoa ja työkaluja työpaikoille helpottamaan työn ja läheishoivan yhdistämistä.

Keräämme oppaaseen ajatuksia ja kokemuksia läheishoivaajilta, jotta tarjottu tieto parhaiten tukisi heidän tarpeitaan. Kirjoituspyyntöä varten olemme luoneet Forms-kyselyn, johon vastataan anomyymisti.

Pääset kyselyyn tästä.

Kirjoituspyynnön kysymykset ovat ohjaavia. Voit halutessasi vastata vapaamuotoisesti tai valita vain osan kysymyksistä joihin haluat vastata. Osallistuminen on luottamuksellista ja vapaaehtoista. Aineistosta häivytetään kaikki tunnistettavuuteen vaikuttavat tiedot. Pidätämme oikeuden muokata tekstiä käyttötarkoitukseen sopivaksi.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää ajatuksesi meille myös sähköpostitse osoitteeseen laheisena@maria-akatemia.fi.

Kirjoituspyyntö liittyy Maria Akatemian ja Miina Sillanpään Säätiön Läheisenä työelämässä -hankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on tukea 40–65-vuotiaita työssäkäyviä henkilöitä, jotka pitävät työn ohella huolta myös läheisestään. Hankkeen vaikuttamistyössä tuodaan esille työssäkäyvien läheishoivaajien asemaa yhteiskunnassa ja nostetaan tietoisuutta läheishoivaajien kohtaamista kuormitustekijöistä Lisätietoja hankkeesta: https://www.mariaakatemia.fi/laheisena