Tapahtuma 8.3.2020: Hyvän mielen naistenpäivä

Hyvän mielen naistenpäivä kokoaa naisten parissa työskenteleviä tahoja saman katon alle

Naistenkartano ry yhteistyössä Kalliolan setlementin, Suomen NNKY-liiton, Maria Akatemian, Nicehearts ry:n ja Diakonissalaitoksen D-asema Kallion kanssa järjestää kaikille naisille avoimen ja maksuttoman naistenpäivän tapahtuman sunnuntaina 8.3. Tapahtumaa vietetään Kalliolan setlementtitalolla, os. Sturenkatu 11. Tapahtuma on suunnattu kaikille naisille, jokaisen itsemäärittelyä kunnioittaen. Tapahtumassa noudatetaan Turvallisemman tilan periaatteita.

”Tapahtuman idea syntyi siitä, että halusimme järjestää ei-kaupallisen ja hyvään oloon keskittyvän naistenpäivän tapahtuman”, kertoo Naistenkartanon toiminnanjohtaja Annina Laaksonen. Tapahtuma päätettiin järjestää yhteistyössä monen eri järjestön kanssa, jotka tekevät naiserityistä työtä ja joilla on toiminnassaan paljon suoraan naisille kohdennettua toimintaa. Järjestöt esittäytyvät tapahtumassa omien ständiensä kautta.

Tapahtuma alkaa klo 12.00 Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyarin tervehdyksellä. Sen jälkeen paneelikeskustelussa keskustellaan siitä, miksi naistenpäivä on edelleen yhteiskunnallisesti tärkeä päivä. Tämän jälkeen ohjelmassa on erilaisia työpajoja, pientä hemmottelua kuten hennatatuointeja, pikakampauksia ja pikamanikyyreja sekä päräyttävää yhteiskunnallista keskustelua. Ohjelmasta eri puolilla Kalliolan setlementtitaloa voi nauttia aina klo 16.00 asti.

Lisää tapahtumasta:

https://www.facebook.com/events/190989048810849/

https://www.naistenkartano.com/8-syyta-miksi-naistenpaivaa-yha-tarvitaan/

Lisätietoja:
Annina Laaksonen, toiminnanjohtaja, Naistenkartano ry, puh. 040 726 7450, annina.laaksonen@naistenkartano.com