Tiedote: Haemme kahta väkivaltatyöntekijää ajalle 1.8.-31.12.2020

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja olla vaikuttajana väkivallan ehkäisemisessä?

Haemme kahta innostunutta ja osaavaa työntekijää naisten parissa tehtävään ehkäisevään väkivaltatyöhön määräaikaisiin työsuhteisiin 1.8.2020 – 31.12.2020.

Toinen työtehtävistä sijoittuu Demeter-toiminnan asiakastyöhön ja toinen työtehtävä jakaantuu puoliksi Naisenväkivalta.fi- sekä Keijun varjo -toimintojen asiakastyön kesken. Molemmissa työtehtävissä tarjotaan apua naisille, jotka käyttävät tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa.

Maria Akatemia ry on ihmisten ja yhteisöjen kestävää hyvinvointia edistävä yleishyödyllinen asiantuntija- ja kansalaisjärjestö.  Toimimme valtakunnallisesti. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.

Maria Akatemian ehkäisevässä väkivaltatyössä on erikoistuttu naisen psyykkisen ja fyysisen väkivallan dynamiikkaan. Tarjoamme apua naisille, jotka käyttävät tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa. Asiakastyön lisäksi työssä saatua kokemusta ja asiantuntemusta levitetään ja juurrutetaan kouluttamalla ammattilaisia sekä tekemällä tiedotus- ja vaikuttamistyötä. Työmuotoja ovat puhelinpäivystys/chat, videokeskustelut ja verkkovälitteiset sekä paikan päällä toteutettavat vertaisryhmät. Toiminnassa tarjotaan tietoa ja tukea naisten väkivaltaisuuteen oikea-­aikaisesti sekä lisätään tietoisuutta naisten väkivallasta. Verkkopalvelu mahdollistaa avun tarjoamisen valtakunnallisesti.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat

 • asiakastyö (puhelin/chat-päivystykset, yksilötyö, vertaisryhmien ohjaaminen)
 • osallistuminen toiminnan suunnitteluun, kehittämiseen ja arviointiin

Edellytämme sinulta

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja työkokemusta mielenterveys-, päihde- tai väkivaltataustaisten parissa
 • kokemusta yksilötyöstä ja ryhmien ohjaamisesta
 • vahvoja digitaalisia taitoja verkkotyön toteuttamiseen, kehittämiseen ja viestintään
 • itsenäistä ja kehittävää työotetta
 • vahvoja vuorovaikutustaitoja

Eduksi katsomme

 • terapiakoulutus
 • kokemusta väkivaltatyöstä
 • tietoa ja ymmärrystä naiserityisyydestä
 • kokemusta järjestötyöstä

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja yhteisöllisen työyhteisön, sekä työn, jossa voit vaikuttaa, työskennellä joustavasti ja jossa voit kasvaa ja kehittyä ammattilaisena.

Tehtävät ovat määräaikaisia 1.8.2020-31.12.2020. Viikoittainen työaika on 37,5 h. Työ sisältää säännöllistä iltatyötä (n. 1-3 iltaa viikossa) ja jonkin verran viikonlopputyötä sekä matkustamista Suomessa. Työaika ja palkkaus noudattavat Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Toimipisteesi on Helsingissä.

Avoimet hakemukset 31.5.2020 klo 16 mennessä osoitteeseen: hanna.kommeri@maria-akatemia.fi.

Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Työhaastattelut järjestetään ti 2.6.2020 ja ke 3.6.2020.

Lisätietoja: Kehittämispäällikkö Hanna Kommeri p. 045 1443 953 soittoaikoina ke 20.5. klo 14-15 sekä ma 25.5. klo 10-11.

Tiedote_Haemma kahta väkivaltatyöntekijä_18.5.2020 pdf

Tagged .