Uutiskirje 14.8.2017: Tule mukaan itsetuntemusryhmään!

Uusien voimavarojen tiellä löytyy itsetuntemusta ja lempeyttä itseäsi kohtaan. Tule mukaan itsetuntemusryhmään pohtimaan ja löytämään kysymyksiisi vastauksia! Ne ovat usein meissä itsessämme, kun pysähdymme niitä vain kuuntelemaan.

Unet ammatillisen itsetuntemuksen välineenä. Itsetuntemus on syvintä ihmistuntemusta. Ammatillisella itsetuntemuksella tarkoitetaan oman itsetuntemuksen käyttämistä työelämässä ammattitaitona ja eettisenä tietolähteenä. Se myös lisää työn mielekkyyttä. Se on laatutekijä kaikessa työssä ihmisten kanssa, myös johtajuudessa. Ryhmä ammattilaisille alkaen 13.9.

Liian kiltti ja reipas? Liian vihainen? Kiltti ihminen on ystävällinen ja avulias, reipas on pystyvä ja jaksava – arvokasta! Mutta myös uuvuttavaa ja raivostuttavaa, jos vain tunnistaa muiden tunteita ja tarpeita laiminlyöden omat. Silloin voi myös tulla hyväksikäytetyksi. Kun emme tiedä, mitä tunteet tarkoittavat, kiellämme tai ohitamme ne, häpeämme niitä tai tunnemme niistä syyllisyyttä. Ryhmä naisille alkaen 14.9.

Työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen Tuntuuko, että olet usein väärässsä paikassa ja syyllisyys ei helpota? Onko työelämän paineet todellisia vai itsesi asettamia ja tuntuvatko ne mahdottomilta yhdistettynä vanhemmuuteen ja sen tuomaan vastuuseen ja muutokseen itsessä?  Ryhmä naisille alkaen 29.9.

Att kombinera familjeliv och arbete Hur är det möjligt och är det möjligt att kombinera familjeliv och arbete? Känns det ofta så att du är på fel plats och att en osund skuldkänsla får övertag? Grupp för kvinnor start 2.10

Itsetuntemuksen ja omien voimavarojen lisääminen Haluatko löytää rauhaa ja iloa? Avata uusia ovia, lisätä voimavaroja ja lempeyttä itseäsi kohtaan? Teemoina mm. kuinka jaksan antaa ja miten annan itselleni, mitä on olla lapsi, vanhempi ja tässä hetkessä, miten käsittelen omia tunteitani, kuinka olen lempeä itselleni. Ryhmä äideille alkaen 3.10.

Keijun varjo -ryhmät alkavat Helsingissä ja Tampereella Keijun varjo -hankkeen uudet tunneryhmät alkavat syys-lokakuussa Helsingin ja Tampereen Tyttöjen Taloilla. Ryhmät on tarkoitettu 15–28-vuotiaille nuorille naisille, jotka kaipaavat tukea tunteiden, itsehillinnän ja väkivallan kysymysten kanssa. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet: www.keijunvarjo.fi

Lue uutiskirjeeemme tästä