Varaa aika

Työnimuun! -hanke tarjoaa lyhytkestoista matalan kynnyksen keskusteluapua työntekijän kanssa.

Palveluun pääsemistä varten et tarvitse lähetettä. Palvelumme ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Keskustelut toteutetaan joko verkon välityksellä tai paikan päällä Tampereen keskustassa (toteutustapa sovitaan erikseen työntekijän kanssa).

Kahdenkeskisissä yksilökeskusteluissa (1-3 kertaa) kartoitetaan elämäntilannettasi ja etsitään yhdessä keinoja omaan työssäjaksamiseesi. Tapaaminen ei ole hoidollista terapiaa, mutta keskusteluun voit tulla purkamaan tilannettasi ja kartoittamaan yhdessä uupumukseen liittyviä syitä sekä toivettasi avun suhteen. Yksilökeskusteluiden jälkeen sinulla on halutessasi mahdollisuus jatkaa pidempään tai lyhempään vertaisryhmäprosessiin tai mahdollisesti saada itsellesi kokenut työelämämentori tukemaan sinua työhön liittyvissä pohdinnoissasi.

Varaa aika yksilökeskusteluun työntekijällemme alla olevasta sähköisestä kalenterista.  Onnistuneesta ajanvarauksesta saat vahvistusviestin. Mikäli tapaaminen sovitaan pidettäväksi verkkoyhteyksillä, työntekijämme lähettää sinulle linkin keskustelualustalle ennen ensimmäistä tapaamista. Jos kalenteri ei aukea, päivitä verkkosivu ja kokeile uudelleen.

Jos et voi varata aikaa sähköisestä kalenterista tai et löydä sopivaa aikaa, olethan meihin yhteydessä niin sovimme kanssasi sinulle sopivan ajan: Ota yhteyttä

Peruutathan aikasi viimeistään 24 tuntia ennen tapaamista vahvistusviestissä olevalla linkillä, jos et pääsekään tapaamiseen.

Luethan myös toiminnan rekisteri- ja tietosuojaselosteen.