TÄYNNÄ Helsinkiläisille äideille: Tunnevaaka®-vertaisryhmä

Date: 06.09.2021
Time: 00:00 - 00:00
Location: Maria Akatemia ry, Malmin raitti 17 B 2. krs, 00700 Helsinki

Miten paljon äidin mieli painaa?

Äidiksi tuleminen herättää monenlaisia tunteita ja joskus niiden kanssa voi olla vähän hukassakin. Kaikki tunteet kuuluvat äitiyteen. On tärkeää pysähtyä niiden äärelle, sillä niillä on tärkeä viesti. Äitiys voi pahimmillaan olla uuvuttavaa uhrautumista, hukuttavia huolia, pahimman pelkoa ja raivokasta riittämättömyyttä. Parhaimmillaan se tuottaa mitä syvintä iloa ja mielekkyyttä.

Tunnevaaka®-ryhmä antaa tietoa ja tukea äitiyden erilaisiin tunteisiin. Etsimme vastauksia mm. kysymyksiin: Kuka olen ihmisenä, naisena ja vanhempana? Millainen on sisäinen käsikirjoitukseni? Mistä tunteeni kumpuavat, ja miten ne liittyvät kasvutarinaani? Miten hallitsen tunteitani? Mihin kipeitä tunteita tarvitaan?

Ympäröivä kulttuuri luo äitiyteen paljon vaatimuksia. Tärkeintä on löytää itselle oikeat tavat toimia, eikä mennä muiden toiveiden tai vaatimusten mukaan. Mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle. Äitiys kutsuu kasvuun ja antaa mahdollisuuden ymmärtää ihmisyyttä uudessa valossa.

Kenelle
Helsinkiläisille äideille, jotka kaipaavat tukea vanhemmuuteen ja tunteiden säätelyyn. Menetelmänä on TunneVaaka®-oppaaseen perustuva dialoginen ja toiminnallinen itsetuntemus- ja tunnetyöskentely pienryhmässä.

Aika
maanantaisin 10 kertaa klo 17-19 alkaen 6.9. ja päättyen 8.11.2021

Paikka
Maria Akatemia ry, Malmin raitti 17 B 2. krs, 00700 Helsinki

Hinta
Maksuton. Helsingin kaupungin tuella.

Ohjaaja
naisryhmänohjaaja, työnohjaaja Eivor Wallinvirta

Haku
voit ilmoittaa kiinnostuksesi tai hakea toiseen ryhmään
verkkolomakkeella tästä tai toimisto@maria-akatemia.fi, puh. 09 7562 2250

Lataa Tunnevaaka -opas pdf tästä