Akateemisille naisille: KATSE-piirin kick-off /Helsinki

Date: 11.09.2019
Time: 00:00 - 00:00
Location: Maria Akatemia, Fredrikinkatu 29 A, 00120 Helsinki
vapaaehtoistyö
Haluatko olla mukana merkityksellisessä toiminnassa, jossa pääset käyttämään osaamistasi, kokemustasi ja intressejäsi? Etsimme uuteen Sukupolvet kohtaavat -projektiin eri-ikäisiä akateemisia naisia vapaaehtoistoimijoiksi vahvistamaan sukupolvien välistä yhteyttä, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Tervetuloa kuulemaan lisää!

Aika
keskiviikkona 11.9.2019 klo 17-20

Paikka
Maria Akatemia, Fredrikinkatu 29 A 3. krs (pieni hissi), 00120 Helsinki

Hinta
Maksuton

Toimijat
Helsingin Akateemiset Naiset ry (HAN) toimii jäsenilleen yhteyksien rakentajana ja ylläpitäjänä, alustana, jossa eri-ikäiset ja eri taustoista tulevat akateemiset naiset tapaavat toisiaan, keskustelevat ja vaikuttavat naisten tasa-arvoon ja koulutukseen. HAN tukee toiminnassaan akateemisten naisten henkisen vireyden edistämistä, tutkimusta ja koulutusta. Maria Akatemia ry on kansalais- ja asiantuntijayhdistys, joka tuo hankkeen käyttöön asiantuntijuuden kautta osaamisen mm. sukupolvien välisen yhteyden rakentamisesta ja naiserityisyydestä.

Tarjoamme osallistujille

  • mahdollisuuden toimia vapaaehtoisena ohjaajana merkityksellisessä toiminnassa, jossa sosiaaliset suhteet laajentuvat, vuorovaikutus rikastuu, elämän mielekkyys ja hyvinvointi vahvistuu.
  • mahdollisuuden vaikuttaa ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin haasteisiin ohjaamalla KATSE-piirejä ja osallistumalla projektin vaikuttamisviestintään.
  • KATSE-piirien ohjaajien mentorointiprosessin (8 kertaa) oman kasvun ja kehittymisen tueksi.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen
Maria Lindroos, maria.lindroos@maria-akatemia.fi, kehittämispäällikkö, Maria Akatemia

”Tullaan yhteen, tehdään yhdessä, kasvetaan yhdessä, vaikutetaan yhdessä”

Pdf_KATSE_piirien_kickoff_9.11.2019