Tyttöjen tunneryhmä: Keijun varjo /Helsinki

Date: 04.06.2019
Time: 00:00 - 00:00
Location: Maria Akatemia, Fredrikinkatu 29 A, 00120 Helsinki

Lataa esite tästä.

Nouseeko pulssi? Haudotko vihan ja aggression tunteita tai väkivaltaisia ajatuksia? Pelkäätkö käyttäytyväsi väkivaltaisesti itseäsi tai toisia kohtaan? Älä jää yksin, tule mukaan Keijun varjo -tunneryhmään!

Haluatko mukaan tyttöjen ja nuorten naisten tunneryhmään? Kesän ryhmää kootaan nyt!

Kenelle?
Tunneryhmät on tarkoitettu 15–28-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille, jotka haluavat oppia tunnistamaan ja ymmärtämään hankalia tunteitaan. Ryhmään osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla helsinkiläinen tai espoolainen, eikä Tyttöjen Talon tai Maria Akatemian tarvitse olla sinulle entuudestaan tuttu. Ryhmässä on enintään 8 osallistujaa ohjaajien lisäksi.

Mitä siellä tehdään?
Ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia tunnistamaan ja ymmärtämään hankalia tunteitasi. Ryhmässä voit jakaa luottamuksellisesti omia fiiliksiäsi ja löytää  keinoja tunteiden käsittelyyn ja ilmaisuun. Tarkoituksena on helpottaa omaa pahaa oloa arjessa itsen ja muiden kanssa. Jokainen päättää, miten paljon itsestään kertoo.

Miksi kannattaa lähteä mukaan?
Ryhmään kannattaa osallistua, jos haluaa
– ymmärtää itseään ja pahan olon syitä
– saada tukea tunteiden tunnistamiseen, ilmaisuun ja hallintaan
– saada toimintamalleja hankalista tilanteista selviytymiseen
– voida paremmin.

Missä?
Maria Akatemiassa, Fredrikinkatu 29 A, 3. krs.

Milloin?
4.6.2019 
alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 15.30-17.30.

Miten mukaan?
Ennen ryhmän alkua sovitaan muutama kahdenkeskinen tapaaminen ohjaajan kanssa. Ryhmät ovat maksuttomia. Voit hakea mukaan ottamalla yhteyttä ryhmien ohjaajiin puhelimitse tai sähköpostitse ja kertomalla kiinnostuksestasi.

Voit ottaa yhteyttä myös maanantaisin klo 15-17 ja torstaisin klo 14.30–16.30 Keijun varjo -chatin kautta. Halutessasi voit olla yhteydessä myös muihin Maria Akatemian tai Tyttöjen Talojen työntekijöihin.

Ryhmän ohjaajat:
Emmi Kyyhkynen, p. 040 554 8017 / emmi.kyyhkynen@maria-akatemia.fi ja Elina Lehtonen, p. 040 554 8078 / elina.lehtonen@maria-akatemia.fi.