Tunneryhmä: Keijun varjo /Espoo

Date: 29.10.2018
Time: 00:00 - 00:00
Location: Tyttöjen talo, Lintuvaarantie 2, Espoo

Nouseeko pulssi? Haudotko vihan ja aggression tunteita tai väkivaltaisia ajatuksia? Pelkäätkö käyttäytyväsi väkivaltaisesti itseäsi tai toisia kohtaan? Älä jää yksin, tule mukaan Keijun varjo -tunneryhmään!

Kenelle?
Tunneryhmät on tarkoitettu 15–28-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille, jotka haluavat oppia tunnistamaan ja ymmärtämään hankalia tunteitaan. Ryhmään osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla helsinkiläinen tai espoolainen, eikä Tyttöjen Talon tarvitse olla sinulle entuudestaan tuttu.

Mitä siellä tehdään?
Ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia tunnistamaan ja ymmärtämään hankalia tunteitasi. Ryhmässä voit jakaa luottamuksellisesti omia fiiliksiäsi ja löytää  keinoja tunteiden käsittelyyn ja ilmaisuun. Tarkoituksena on helpottaa omaa pahaa oloa arjessa itsen ja muiden kanssa. Jokainen päättää, miten paljon itsestään kertoo.

Miksi kannattaa lähteä mukaan?
Ryhmään kannattaa osallistua, jos haluaa
– ymmärtää itseään ja pahan olon syitä
– saada tukea tunteiden tunnistamiseen, ilmaisuun ja hallintaan
– saada toimintamalleja hankalista tilanteista selviytymiseen
– voida paremmin.

Missä?
Espoon Tyttöjen Talolla, Lintuvaarantie 2, 4. krs.

Milloin?
Espoon ryhmä: 29.10.2018 alkaen maanantaisin klo 17.00-18.45. Ryhmä on suunnattu 18 vuotta täyttäneille nuorille.

Miten mukaan?
Ennen ryhmän alkua sovitaan muutama kahdenkeskinen tapaaminen ohjaajan kanssa. Voit hakea mukaan ottamalla yhteyttä ryhmien ohjaajiin puhelimitse tai sähköpostitse ja kertomalla kiinnostuksestasi 19.10. mennessä. Voit ottaa yhteyttä myös maanantaisin klo 15–17 Keijun varjo -chatin kautta. Halutessasi voit olla yhteydessä myös muihin Maria Akatemian tai Tyttöjen Talojen työntekijöihin.

Espoon ryhmän ohjaajat:
Marjo Heinonen, Espoon Tyttöjen Talo, p. 041 505 7366, marjo.heinonen@espoontyttojentalo.fi ja Maikku Wikberg, p. 050 442 2173, maria.wikberg@espoontyttojentalo.fi

Ryhmä on maksuton.
Tuettu Veikkauksen tuotoilla.

Ryhmät toteutetaan yhteistyössä Maria Akatemian Keijun Varjon -hankkeen ja Tyttöjen Talojen kanssa.