Nuorille naisille: Keijun varjo -tunneryhmä /Helsinki

Date: 14.09.2020
Time: 00:00 - 00:00
Location: Helsingin Tyttöjen talo, Hämeentie 13 A 4. krs, 00530 Helsinki

Käytätkö tai pelkäätkö käyttäväsi väkivaltaa? Väkivaltaa on esimerkiksi huutaminen, tavaroiden heittely, uhkailu, viiltely sekä armoton suhtautuminen itseensä. Keijun varjo -tunneryhmissä opetellaan tunnistamaan ja ymmärtämään hankalia tunteita ja löytämään keinoja niiden säätelyyn. Lisäksi ryhmissä käsitellään itsehillintään ja väkivaltaan liittyviä asioita ja etsitään uudenlaisia toimintamalleja. Älä jää yksin, tule mukaan. 

Kenelle?
Tunneryhmät on tarkoitettu 15–28-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille, jotka haluavat oppia tunnistamaan ja ymmärtämään hankalia tunteitaan. Ryhmään osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla helsinkiläinen.

Mitä siellä tehdään?
Ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia tunnistamaan ja ymmärtämään hankalia tunteitasi. Ryhmässä voit jakaa luottamuksellisesti omia fiiliksiäsi ja löytää  keinoja tunteiden käsittelyyn ja ilmaisuun. Tarkoituksena on helpottaa omaa pahaa oloa arjessa itsen ja muiden kanssa. Jokainen päättää, miten paljon itsestään kertoo.

Miksi kannattaa lähteä mukaan?
Ryhmään kannattaa osallistua, jos haluaa
– ymmärtää itseään ja pahan olon syitä
– saada tukea tunteiden tunnistamiseen, ilmaisuun ja hallintaan
– saada toimintamalleja hankalista tilanteista selviytymiseen
– voida paremmin.

Missä?
Helsingin Tyttöjen talo, Hämeentie 13 A 4. krs, 00530 Helsinki

Milloin?
maanantaisin 14.9. – 23.11.2020 klo 16.30 – 18.30 (10 x 2h)

Miten mukaan?
Ennen ryhmän alkua sovitaan muutama kahdenkeskinen tapaaminen ohjaajan kanssa. Ryhmä on maksuton. Voit hakea mukaan ottamalla yhteyttä ryhmän ohjaajaan puhelimitse tai sähköpostitse ja kertomalla kiinnostuksestasi: emmi.kyyhkynen@maria-akatemia.fi, p. 040 554 8017.
Voit ottaa yhteyttä myös Keijun varjo -chatin kautta.

Hinta
Maksuton. Veikkauksen tuella.

Lisätiedot Keijun varjo -toiminnasta