Tamperelaisille äideille: Tunnevaaka®-vertaisryhmä

Date: 06.10.2022
Time: 17:00 - 19:00
Location: Maria Akatemia, Puutarhakatu 16 B, 33210 Tampere

Miten paljon äidin mieli painaa?

Äidiksi tuleminen herättää monenlaisia tunteita ja joskus niiden kanssa voi olla vähän hukassakin. Kaikki tunteet kuuluvat äitiyteen. On tärkeää pysähtyä niiden äärelle, sillä niillä on tärkeä viesti. Äitiys voi pahimmillaan olla uuvuttavaa uhrautumista, hukuttavia huolia, pahimman pelkoa ja raivokasta riittämättömyyttä. Parhaimmillaan se tuottaa mitä syvintä iloa ja mielekkyyttä.

Tunnevaaka®-ryhmä antaa tietoa ja tukea äitiyden erilaisiin tunteisiin. Etsimme vastauksia mm. kysymyksiin: Kuka olen ihmisenä, naisena ja vanhempana? Millainen on sisäinen käsikirjoitukseni? Mistä tunteeni kumpuavat, ja miten ne liittyvät kasvutarinaani? Miten hallitsen tunteitani? Mihin kipeitä tunteita tarvitaan?

Ympäröivä kulttuuri luo äitiyteen paljon vaatimuksia. Tärkeintä on löytää itselle oikeat tavat toimia, eikä mennä muiden toiveiden tai vaatimusten mukaan. Mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle. Äitiys kutsuu kasvuun ja antaa mahdollisuuden ymmärtää ihmisyyttä uudessa valossa.

Kenelle
Tamperelaisille äideille, jotka kaipaavat tukea vanhemmuuteen ja tunteiden säätelyyn. Menetelmänä on TunneVaaka®-oppaaseen perustuva dialoginen ja toiminnallinen itsetuntemus- ja tunnetyöskentely pienryhmässä.

Aika
Ensimmäiset kokoontumiskerrat to 6.10., 13.10. ja 20.10. klo 17-19. Aikataulu tarkentuu ryhmän käynnistyessä.

Paikka
Maria Akatemian toimisto, Puutarhakatu 16 B, 33210 Tampere.

Hinta
Maksuton

Ohjaaja
Pienryhmää ohjaa Katja Vahteri.

Haku ryhmään
Lisätiedot ja haku ryhmään: emma.laine(at)maria-akatemia.fi, p. 045 118 7811

Lataa Tunnevaaka®-opas pdf tästä