TÄYNNÄ Turkulaisille äideille: Tunnevaaka®-vertaisryhmä

Date: 12.10.2022
Time: 17:00 - 19:00
Location: Perhetalo Heideken, Sepänkatu 3, 20700 Turku

Miten paljon äidin mieli painaa?

Äidiksi tuleminen herättää monenlaisia tunteita ja joskus niiden kanssa voi olla vähän hukassakin. Kaikki tunteet kuuluvat äitiyteen. On tärkeää pysähtyä niiden äärelle, sillä niillä on tärkeä viesti. Äitiys voi pahimmillaan olla uuvuttavaa uhrautumista, hukuttavia huolia, pahimman pelkoa ja raivokasta riittämättömyyttä. Parhaimmillaan se tuottaa mitä syvintä iloa ja mielekkyyttä.

Tunnevaaka®-ryhmä antaa tietoa ja tukea äitiyden erilaisiin tunteisiin. Etsimme vastauksia mm. kysymyksiin: Kuka olen ihmisenä, naisena ja vanhempana? Millainen on sisäinen käsikirjoitukseni? Mistä tunteeni kumpuavat, ja miten ne liittyvät kasvutarinaani? Miten hallitsen tunteitani? Mihin kipeitä tunteita tarvitaan?

Ympäröivä kulttuuri luo äitiyteen paljon vaatimuksia. Tärkeintä on löytää itselle oikeat tavat toimia, eikä mennä muiden toiveiden tai vaatimusten mukaan. Mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle. Äitiys kutsuu kasvuun ja antaa mahdollisuuden ymmärtää ihmisyyttä uudessa valossa.

Kenelle
Turkulaisille äideille, jotka kaipaavat tukea vanhemmuuteen ja tunteiden säätelyyn. Menetelmänä on TunneVaaka®-oppaaseen perustuva dialoginen ja toiminnallinen itsetuntemus- ja tunnetyöskentely pienryhmässä.

Aika
keskiviikkoisin 10 kertaa klo 17-19 alkaen 12.10. ja päättyen 14.12.2022

Paikka
Perhetalo Heideken, Eschner-sali, Sepänkatu 3, 20700 Turku

Hinta
Maksuton

Ohjaaja
pienryhmänohjaaja, työnohjaaja Christine Welander

Haku ryhmään
Ryhmä on täynnä.

Lisätiedot
toimisto@maria-akatemia.fi

Lataa Tunnevaaka®-opas pdf tästä