Valmennuskurssi: Valmistaudu vapauteen /verkossa

Pvm: 15.02.2021

Aika: 17:00-18:30

Paikka: verkkoryhmä

koulutus

Lataa pdf esite tästä

Kenelle
Oletko jäänyt tai jäämässä eläkkeelle? Odotatko uutta vapautta innokkaasti vai tunnetko huolta? Miten käy merkityksellisyyden, entä kaipaako identiteettisi päivitystä? Miten teet haaveistasi totta jokapäiväisessä elämässä?

Valmennus on sinulle, joka olet uuden vapauden edessä etkä ihan tiedä, mitä sillä tekisit. Työura on antanut sinulle merkityksen tunteen, roolin ja identiteetin. Olet kuulunut kiinnostavaan ja innostavaan työyhteisöön. Eläkkeelle jäädessäsi menetät yhteisön, työhön liittyvän identiteetin ja raamin, jossa tekemiselläsi on merkitys.

Valmennukseen osallistuvat saavat tuoreen kirjan Valmistaudu vapauteen – Aloittelevan eläkeläisen työkirja 15 % alennuksella Suomalainen.com -verkkokaupasta.

Sisältö
Valmennuksessa tarkastellaan rauhassa omia odotuksia ja haaveita sekä lähipiirin odotuksia. Merkityksellisyys, identiteetti ja hyvä seura ovat hyvän elämän keskeisiä elementtejä ja niihin perehdytään. Hyvät asiat toteutuvat käytännössä, muun muassa ajankäytön kautta. Talouteen ja asumiseen liittyy uusia vapauksia mutta myös tarvetta varautua tulevaan.

Valmennuksessa kuullaan asiantuntijoiden puheenvuoroja. Osallistujat kirkastavat omia ajatuksiaan työpajatehtävien avulla. Valmennusryhmässä keskustellaan luentojen ja tehtävien herättämistä ajatuksista.

Luennoitsija
Filosofian tohtori Pirkko Kasanen. Pirkosta enemmän haastattelussa vanheneminen.fi -artikkelissa
Fasilitaattorina Maria Akatemian toiminnanjohtaja Sari Nyberg.

Aika ja paikka
Zoom-verkkoalustalla viitenä iltana:
maanantaisin 15.2., 22.2., 1.3., 8.3. ja 15.3.2021 klo 17-18.30

Hinta
95 €

Ilmoittautuminen
lomakkeen kautta

Lisätiedot
toimisto@maria-akatemia.fi, p. 09 7562 2250

PS. Voit tutustua verkkovalmennuksen sisältöön maksuttomassa verkkotapahtumassa maanantaina 1.2.2021 klo 17-18.30. Lisätiedot tästä. 
Ilmoittaudu (nimi ja sähköpostiosoite), lähetämme sinulle linkin tilaisuuteen: toimisto@maria-akatemia.fi, p. 09 7562 2250