Webinaari: Armottomuus ja itsemyötätunto

Date: 16.06.2021
Time: 00:00 - 00:00
Location: verkossa

Lataa tästä webinaari 16.6. esite

Omaishoitajuus voi joskus tuntua kuormittavalta ja rooli vaativalta. Itsemyötätunnon avulla jaksaa suhtautua armollisesti sekä itseensä että muihin.

Minkälaisia vaikutuksia armottomuudella ja riittämättömyyden kokemuksilla on meihin ja miten ne saattavat tulla esille hoivasuhteissa? Maria Akatemian seniorikouluttaja, psykoterapeutti Marjatta Grahn alustaa aiheesta Miina Sillanpään Säätiön webinaarisarjan kolmannessa osassa. Webinaarissa kerrotaan myös, miten ilmiö saattaa näyttäytyä omaishoitosuhteissa. Tunne voimavarasi -hankkeen työntekijät esittelevät kehitettyjä tukimuotoja naisomaishoitajille.

Tunne voimavarasi -hanke on kehittämishanke, jonka tavoitteena on ennaltaehkäistä kaltoinkohtelua omaishoitosuhteessa ja vahvistaa omaishoitajanaisten voimavaroja. Kohderyhmänä ovat naisomaishoitajat, jotka käyttävät tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa itseään tai hoidettavaa läheistään kohtaan. Hanke on Miina Sillanpään Säätiön, Maria Akatemian, Kuntoutussäätiön ja Omaishoitajaliiton yhteishanke, jota koordinoi Miina Sillanpään Säätiö.

Webinaari on maksuton ja suunnattu ensisijaisesti omaishoitajille, ammattilaisille sekä vapaaehtoisille, jotka kohtaavat työssään omaishoitajia. Mukaan ovat myös tervetulleita kaikki, joita aihe kiinnostaa.

Aika ja paikka
Webinaari järjestetään Teams-alustalla keskiviikkona 16.6. klo 13.00–14.00.

Ilmoittautuminen
14.6. mennessä TÄSTÄ
Webinaarin linkki lähetetään sähköpostiisi webinaaria edeltävänä päivänä.

Tervetuloa!