Kokoamme vapaaehtoisten kehittäjäryhmää Läheisenä työelämässä -hankkeeseen

Haluatko jakaa kokemuksiasi työn ja hoivan yhdistämisestä? Tule kanssamme kehittämään ja ideoimaan tukipalveluita, joissa läheisestään huolehtivat saavat tukea ja keinoja työelämän ja läheis- tai omaishoivaajaroolin yhdistämiseen.

Kehittäjäryhmää pilotoidaan kokoontuen kerran verkkovälitteisesti kevään 2023 aikana. Tarkoituksena on kehittää ja ideoida Läheisenä työelämässä -hankkeen vapaaehtoistoimintaa työssäkäyville läheishoivaajille yhdessä hankkeen työntekijöiden kanssa. Toiminnan jatkumista arvioidaan yhdessä.

Toivomme sinulta kokemusta työn ja hoivan yhdistämisestä sekä riittäviä voimavaroja kehittäjäryhmässä toimimiseen. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työssäkäyvien läheishoivaajien tarpeita vastaavan tuen lisäämiseen, kokemuksien esilletuomiseen sekä vertaisryhmän tukeen. Lisäksi tarjoamme halutessasi kanavan tuoda läheis- ja omaishoitajien ääntä ja kokemuksia kuuluviin esimerkiksi lehtihaastattelujen tai blogikirjoitusten kautta.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen:

laheisena@maria-akatemia.fi

www.mariaakatemia.fi/laheisena

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!