Maria Akatemian ehkäisevä väkivaltatyö täyttää 20 vuotta

Maria Akatemian ehkäisevä väkivaltatyö täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Työ alkoi psykoterapeutti Britt-Marie Perheentuvan johdolla vuonna 2003 ja siitä lähtien järjestössä on tehty uraauurtavaa työtä naisen väkivallan ilmiön äärellä: tarjottu apua naisille, jotka ovat käyttäneet tai jotka pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa sekä lisätty tietoa ja tietoisuutta vaikuttamistyön avulla tästä usein vaietusta aiheesta. Toiminnassa on erikoistuttu naisen väkivallan dynamiikkaan ja ehkäisyyn ja se sisältää laajan ymmärryksen väkivallan ilmiöstä, ihmisen hyvästä ja pahasta, väkivallan juurista sekä siitä, miksi ihminen käyttää väkivaltaa.

Naisille suunnatussa ehkäisevässä väkivaltatyössä halutaan tuoda esiin naisen piilotettu aggressiivinen puoli sekä vastata naisten avuntarpeeseen väkivallan tunnistamisessa ja kohtaamisessa. Näiden 20 vuoden aikana tuhannet naiset ovat saaneet apua Maria Akatemiasta oman väkivallan kysymyksiinsä sekä tunnesäätelyn haasteisiinsa ja pystyneet tuen avulla lopettamaan väkivaltaisen käyttäytymisen.

On siis aihetta juhlaan tämän tärkeän toiminnan kunniaksi. Juhlavuoden aikana järjestämme viestintäkampanjoita, webinaareja ja tapahtumia. Juhlavuotemme huipentuu juhlaseminaareihin, jotka järjestetään Tampereella to 12.10.2023 ja Helsingissä to 9.11.2023.

Ihmisen puolella, väkivaltaa vastaan – Maria Akatemian ehkäisevä väkivaltatyö 20 vuotta

Lataa tiedote: Maria Akatemian ehkäisevä väkivaltatyö 20 vuotta

Ehkäisevän väkivaltatyön juhlaseminaari Tampereella

Ehkäisevän väkivaltatyön juhlaseminaari Helsingissä