Uutiskirje 3/2020: Katse tulevaan

”Toivon ylläpitäminen kansalaisten hyvinvoinnin vahvistamiseksi ja kasvun tueksi on ydintavoite työssämme Maria Akatemiassa, jonka eteen teemme työtä päivittäin. Kevään aikana olemme muokanneet työtapamme palvelemaan asiakkaitamme vallitsevassa poikkeustilanteessa. Toimimme yhä vahvemmin verkossa ja tukien matalalla kynnyksellä myös puhelimitse. Touko-kesäkuussa hallituksen linjausten mukaisesti rajoituksia aletaan purkaa ja nyt on syytä katsoa toivoa herättäen myös tulevaisuuteen. Uskomme, että vahvistunut verkossa tapahtuva toiminta on tullut jäädäkseen mutta sen rinnalla tarvitaan myös kasvokkain kohtaavaa työtä, joka antaa mahdollisuuden asiakkaillemme ottaa omaa aikaa ja irtautua myös kotiympäristöstä osallistumalla vertaistuelliseen toimintaan.

Uutiskirjeessämme kerromme syyskauden toiminnasta ja esittelemme uudet toiminnot. Tunne Voimavarasi -yhteistyöhanke käynnistää toimintansa puhelinpäivystyksellä omaishoitajanaisten tueksi. Valmistaudu Vapauteen -pilottikoulutus eläkettä suunnitteleville ja jo eläköityneille toteutetaan syksyllä. Näistä ja monista muista vertaistuellisista toiminnoista voit lukea lisää uutiskirjeestämme.”

Toivotan kaikille oikein hyvää kesän odotusta. Pidetään huoli itsestämme ja toisistamme, turvallisuusohjeita vastuullisesti noudattaen.

Sari Nyberg, toiminnanjohtaja

Lue uutiskirje 3/2020 Katse tulevaan tästä