Katseita-blogissa: Itsetuntemus on avain omien arvojen mukaiseen elämään

”Koska arvojen mukainen elämä ei ole koskaan se helpoin tie, on matkalla kohti syvempää itsetuntemusta kohdattava myös vaikeita tunteita. Kuten vihaa ja häpeää. Tunteiden käsitteleminen vaatii paljon työtä, joka tuntuu niin kehossa kuin mielessäkin. Tunteiden läpikäymisessä piilee kuitenkin vapauttava voima, joka parhaimmillaan antaa tilaa ja energiaa jollekin uudelle ja ennen näkemättömälle itsessä. Alkaa avautua uusien mahdollisuuksien tie, jossa kaikenlaiset tunteet kuuluvat elämään, ja niiden kanssa – ja niistä huolimatta- voi kurkotella kohti uusia ja rohkeitakin unelmia. Sillä Nelson Mandelan sanoin rohkea ei ole se, joka ei pelkää, vaan rohkea on se, joka voittaa pelon.”

Kirjoittaja Satu Koivula on Maria Akatemian Työnjanoon! -hankkeen projektityöntekijä. Lue koko Katseita-blogikirjoitus tästä.

Tammikuussa alkaa pienten lasten äideille ammatillisesti ohjattu vertaisryhmä, jossa paneudutaan itsetuntemustyöskentelyn avulla pienten lasten äitien elämäntilanteeseen, tunteisiin ja tarpeisiin sekä etsitään yhdessä voimavaroja ja mahdollisuuksia vaikuttaa oman elämän suuntaan.

Ryhmä on maksuton ja kokoontuu Helsingissä 27.1.2020 alkaen. Ilmoittautuminen ja lisätiedot tästä.