Uutiskirje 6/2021: Podcastit ja syksyn tapahtumakalenteri

”Alkukesä on hellinyt meitä auringolla ja lämmöllä. Olemme selviytyneet haastavasta talvesta ja nyt on aika suunnata katsetta kohti kesälomaa, nauttia Suomen ihanan valoisasta kesästä, luonnosta ja etsiä itselle sopiva tapa rentoutua sekä ladata akkuja.

Työyhteisömme kokoontui perinteiseen kesäpäivään 9.6. arvioimaan kevätkauden toimintaa ja nostamaan asiakastyön pinnasta kumpuavia ilmiöitä esiin, joihin tarttua toiminnassamme jatkossa. Arviointipäivässämme arvioimme toimintamme uuden strategian päivitetyn strategiamme valossa, jonka olemme yhdessä viime vuonna päivittäneet. Yksi ilahduttavin tavoite, jäsen- ja vapaaehtoistoiminnan osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen, on saanut tuulta purjeisiin ja syksyllä pääsemme kouluttamaan uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaamme. Kevätkauden aikana jäsenistömme ja vapaaehtoistoiminnan aktiiviset toimijat ovat antaneet merkittävän panoksensa toimintamme suunnitteluun ja toteutukseen. Heidän tuellaan olemme kehittäneet ja toteuttaneet uusia toimintoja ja tilaisuuksia. Lämmin kiitos heille!

Haastava talvi on nostanut esiin myös huolestuttavia ilmiöitä, joiden parissa riittää meille kaikille tehtävää. Uutiskirjeessä nostamme esiin näistä kaksi ilmiöt, parisuhteen haasteet ja koulukiusaamisen. Asiantuntijamme pohtivat näitä ilmiöitä blogikirjoituksissaan ja tulemme näihin pureutumaan sekä huomioimaan näitä entistä vahvemmin toiminnassamme. Tarjoamme uutiskirjeessä myös katsauksen tulevaan syksyyn. Tutustu tarjontaan ja poimi itsellesi kalenteriin sinulle merkityksellinen toiminta, jossa haluat olla mukana ja vinkkaa tarjonnasta myös kaverillesi. Ammattilaisille tarjolla syksyllä uusi Esihenkilön johtajuus kasvuun prosessivalmennus, johon ehtii vielä hakeutua sekä ennakkotietona ensi kevättalvella käynnistyvä Työnohjaajakoulutus, johon haku käynnistynyt.

Haluamme tuoda toiminnassamme ja keskusteluissa rohkeasti esiin eri puolia ihmisyydestä. Rakennamme eettisesti kestävää ihmisyyttä, miten ihminen kasvaa ja kehittyy suhteessa ympäröivään maailmaan, löytää piilossa olevaa potentiaalia ja ottaa vastuuta sekä oman että yhteisön kasvun kautta. Missiomme on Intohimona ihmisenä kasvaminen. Oman ammatillisen itsetuntemuksen kautta kasvamme itse ja tartumme rohkeasti työssämme tukemaan toiminnan piirissä olevien ihmisten ja yhteisöjen omaa kasvua sekä kehittymistä. Tämän kautta haluamme vahvistaa jokaista toimimaan rohkeasti ihmisyyden puolesta. Tervetuloa mukaan toimintaamme, osallistumalla tai jäseneksi liittymällä toimintaamme.”

Hyvää kesää kaikille!

Sari Nyberg, toiminnanjohtaja

Lue uutiskirje 6/2021 TÄSTÄ