Ajankohtaista

Tulevat webinaarit

Miten jaksaa 2020-luvun työelämässä? | 15.4.2024 klo 18.00-19.30 

Psykoterapeutti, tietokirjailija Emilia Kujala kutsuu sinut pohtimaan kanssaan päivänpolttavaa kysymystä: Mikä nykyisessä työelämässä kuormittaa ja mitä sille voi tehdä? Webinaarissa tarkastellaan paitsi yksilöllisiä, myös rakenteellisia seikkoja työssä jaksamisen haasteiden taustalla. Webinaariin ei ole ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa linjoille!

Alkavat vertaisryhmät

Kevät 2024:

Viiden kerran vertaisryhmä (5 + 1 seurantakerta) - Ryhmä alkaa tiistaina 7.5. klo 16.30-18.30

Tässä ryhmässä keskitytään vertaisryhmän tuella pohtimaan työelämää, omaa hyvinvointia ja vaikuttamismahdollisuuksia suhteessa omaan tämän hetkiseen elämäntilanteeseesi. Ryhmässä saat kuulla muiden kokemuksia ja ajatuksia teemasta ja informatiivisten alustusten kautta ryhmässä keskustellaan mm. työstä palautumisesta, stressin tunnistamisesta ja nykyisen työelämän ominaispiirteistä. Tervetuloa mukaan!

Itsetuntemusryhmä (13 kertaa + yksi seurantakerta) - Seuraava ryhmä alkaa alkusyksystä 2024

Vertaisryhmän tavoitteena on vahvistaa omaa ammatillista identiteettiä sekä Itsetuntemusta. Itsetuntemusta vahvistetaan erilaisten yksilötehtävien ja ryhmäkeskusteluiden kautta, joihin syvennytään eri itsetuntemukseen liittyvien teema-alustusten kautta. Ryhmän aikana pohditaan omaa työssäjaksamista, hyvinvointia ja sitä, millaisia ominaistapoja sinulla on reagoida stressiin ja mitkä ovat sinulle toimivia tapoja lievittää stressiä. Tutustumme ryhmän aikana omien rajojen tunnistamiseen sekä tunnesäätelyyn.

Luovasti työn imuun -ryhmä (5 kertaa) - tuleva ryhmä kesällä ja/tai alkusyksystä 2024

Jos innostut luovasta tekemisestä ja sinua mietityttävät työhön ja jaksamiseen liittyvät teemat, ilmoittaudu mukaan luovia menetelmiä hyödyntävään vertaisryhmään! Tapaamiskerrat järjestetään Tampereen keskustassa, Naistenkartanon tiloissa Itsenäisyydenkadulla. Pääset pohtimaan omaa tilannettasi sekä keskustelemaan työelämästä rennossa vertaisryhmässä.

Ryhmiin voit tulla omana itsenäsi, eikä niihin tarvitse valmistautua etukäteen. Ilmoittaudu mukaan laittamalla meille viestiä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella!

Uusia ryhmiä on tulossa loppukeväästä ja ensi syksystä, eli jos et ehtinyt näihin mukaan, laita meille viestiä tulevista ryhmistä!

Tiedotteet:

Työnimuun! -hanke tarjoaa tukea nuorten naisten työhön integroitumiseen