Ajankohtaista

Alkavat ryhmät

Syksy 2023:

Vertaisryhmä (5 kertaa + yksi seurantakerta) keskiviikkoisin klo 14-16, 23. elokuuta alkaen.

Ryhmässä jaetaan työelämäkokemuksia ja keskustellaan jokaisella ryhmäkerralla eri työelämän teemaan liittyvästä aiheesta. Vertaisryhmässä keskustelemme myös nykyisestä työelämästä ja miten itsetuntemustyöskentelyllä voi vahvistaa omaa ammatillista identiteettiään ja itsetuntemustaan tulevaisuuden työelämää varten. Ryhmässä keskustellaan luottamuksellisesti nykyisen työelämän haasteista ja omakohtaisia kokemuksiasi voit jakaa sen verran kuin itse haluat. Ryhmäkerrat keskittyvät oman tilanteen pohdintaan ja keskusteluun mielenkiintoisten psykoedukatiivisten pohjustusten kautta.

Itsetuntemusryhmä (13 kertaa + yksi seurantakerta) tiistaisin klo 16.30­-­18.30, 12. syyskuuta alkaen

Ryhmän tavoitteena on vahvistaa omaa ammatillista identiteettiä sekä Itsetuntemusta. Itsetuntemusta vahvistetaan erilaisten yksilötehtävien ja ryhmäkeskusteluiden kautta, joihin syvennytään eri itsetuntemukseen liittyvien teema-alustusten kautta. Ryhmän aikana pohditaan omaa työssäjaksamista, hyvinvointia ja sitä, millaisia ominaistapoja sinulla on reagoida stressiin ja mitkä ovat sinulle toimivia tapoja lievittää stressiä. Tutustumme ryhmän aikana omien rajojen tunnistamiseen sekä tunnesäätelyyn.

Molempiin ryhmiin voit tulla omana itsenäsi, eikä niihin tarvitse valmistautua etukäteen. Ilmoittaudu mukaan laittamalla meille viestiä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella!

Tulevat webinaarit

Erinomaisen työntekijäkokemuksen elementit - torstaina 26.10.2023 klo 8.00-09.30.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan webinaariimme, jossa pääset kuulemaan kuulemaan Jari Saarenpään kertomana mm. DIB -konseptista,  johtamisen kehittämisestä ja työntekijäkokemuksesta erityisesti nuorten naisten työhön integroitumisen näkökulmasta. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://forms.office.com/e/b1MTLpWea5 

Tiedotteet:

Työnimuun! -hanke tarjoaa tukea nuorten naisten työhön integroitumiseen

Blogikirjoitukset:

Tutkijan pohdintaa: Työnimuun! -hankkeen lähtökohdat