Ajankohtaista

Tulevat webinaarit

Kuormituksen tunnistaminen työelämässä | 14.2.2024 klo 9.00-10.30 

Ida Nummelin, Sosiaali- ja terveyspolitiikan asiantuntija (STTK) antaa työkaluja haitallisen työkuormituksen tunnistamiseen ja hallintaan. Tervetuloa linjoille!

Liity mukaan alla olevan linkin kautta:

https://us06web.zoom.us/j/81828558977

 

Alkavat ryhmät

Kevät 2024:

Itsetuntemusryhmä (13 kertaa + yksi seurantakerta) tiistaisin klo 16.30­-­18.30, 12. syyskuuta alkaen

Ryhmän tavoitteena on vahvistaa omaa ammatillista identiteettiä sekä Itsetuntemusta. Itsetuntemusta vahvistetaan erilaisten yksilötehtävien ja ryhmäkeskusteluiden kautta, joihin syvennytään eri itsetuntemukseen liittyvien teema-alustusten kautta. Ryhmän aikana pohditaan omaa työssäjaksamista, hyvinvointia ja sitä, millaisia ominaistapoja sinulla on reagoida stressiin ja mitkä ovat sinulle toimivia tapoja lievittää stressiä. Tutustumme ryhmän aikana omien rajojen tunnistamiseen sekä tunnesäätelyyn.

Luovasti työn imuun -ryhmä (5 kertaa) tiistaisin klo 16-18 Tampereella, 13.2 alkaen.

Jos innostut luovasta tekemisestä ja sinua mietityttävät työhön ja jaksamiseen liittyvät teemat, ilmoittaudu mukaan luovia menetelmiä hyödyntävään vertaisryhmään! Tapaamiskerrat järjestetään Tampereen keskustassa, Naistenkartanon tiloissa itsenäisyydenkadulla. Pääset pohtimaan omaa tilannettasi sekä keskustelemaan työelämästä rennossa vertaisryhmässä.

Molempiin ryhmiin voit tulla omana itsenäsi, eikä niihin tarvitse valmistautua etukäteen. Ilmoittaudu mukaan laittamalla meille viestiä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella!

Uusia ryhmiä on tulossa loppukeväästä ja ensi syksystä, eli jos et ehtinyt näihin mukaan, laita meille viestiä tulevista ryhmistä!

Tiedotteet:

Työnimuun! -hanke tarjoaa tukea nuorten naisten työhön integroitumiseen