Tule asiakkaaksi

Vankemmaksi -hanke tarjoaa maksutonta ja lyhytkestoista keskusteluapua (1-3 tapaamista) työntekijän kanssa. Keskusteluissa kartoitetaan elämäntilannettasi ja toivettasi avun suhteen sekä etsitään yhdessä keinoja jaksamisesi tueksi. Keskusteluissa voidaan käsitellä mm. vanhemmuuteen liittyviä haasteita ja tunteita.

Palveluun pääsemistä varten et tarvitse lähetettä. Keskustelut toteutetaan joko verkon välityksellä tai paikan päällä Helsingin Malmilla (voit valita toteutustavan ajanvarausta tehdessäsi).  Lisätietoa tarjoamastamme tuesta löydät Tukimuodot -sivultamme.

Voit varata ajan yksilökeskusteluun työntekijällemme alla olevasta sähköisestä kalenterista.  Onnistuneesta ajanvarauksesta saat vahvistusviestin. Mikäli tapaaminen sovitaan pidettäväksi verkkoyhteyksillä, työntekijämme lähettää sinulle linkin keskustelualustalle ennen ensimmäistä tapaamista. Jos kalenteri ei aukea, päivitä verkkosivu ja kokeile uudelleen.

Peruutathan aikasi viimeistään 24 tuntia ennen tapaamista Vello-palvelusta saapuvasta vahvistusviestissä olevalla linkillä, jos et pääsekään tapaamiseen.

Vaihtoehtoisesti voit varata ajan laittamalla sähköpostia osoitteeseen vankemmaksi@maria-akatemia.fi.

Keskustelut ovat luottamuksellisia, mutta meitä sitoo sama ilmoitusvelvollisuus kuin muitakin sosiaali- ja terveysalan toimijoita, mikäli herää esimerkiksi lastensuojelullinen huoli. Pyrimme tällaisissakin tilanteissa avoimuuteen ja toimimaan kanssasi yhteistyössä.

Luethan myös toiminnan rekisteri- ja tietosuojaselosteen.