Vankemmaksi -verkkovertaisryhmä

Start date: 16.10.2024
End date: 18.12.2024
Time: 17:00 - 19:00
Location: Verkossa

Vankemmaksi -vertaisryhmät on tarkoitettu psyykkisesti oirehtivien 12-24-vuotiaiden nuorten vanhemmille. Vertaisryhmätyöskentely on luottamuksellista ryhmän kesken käytävää keskustelua vanhemmuudesta ja sen haasteista. Ryhmätyöskentely on itsetuntemukseen, reflektointiin sekä vertaisuuteen pohjautuvaa, ja sen tavoitteena on lisätä voimavaroja ja jaksamista. 

Ryhmätapaamiset ovat teemoiteltuja. Ryhmässä pureudutaan mm. tunteisiin ja niiden merkitykseen sekä oman vanhemmuuden kuormitustekijöihin ja voimavaroihin. Teemoja käsitellään yhteisen keskustelun ja ryhmäläisten omien kokemusten kautta. Lisäksi ryhmä sisältää toiminnallisia harjoituksia. 

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa, kymmenenä peräkkäisenä viikkona. Ryhmäprosessiin kuuluu yksi seurantatapaaminen 3 kk ryhmän päättymisestä. Verkkoryhmään osallistumiseksi tarvitset toimivan verkkoyhteyden, tietokoneen, tabletin tai puhelimen sekä kameran ja kuulokkeet.

Kenelle: Psyykkisesti oireilevien nuorten vanhemmille. Ryhmään otetaan mukaan kuusi osallistujaa.

Aika: keskiviikkoisin 16.10.-18.12.2024 klo 17-19

Paikka: Verkossa Teams-yhteydellä

Ohjaajat: Vankemmaksi-hankkeen työntekijä

Hinta: Maksuton

Haku ryhmään: Vertaisryhmiin hakeutuminen alkaa yksilökeskustelulla hankkeen työntekijän kanssa. Voit varata yksilökeskusteluajan suoraan ajanvarauskalenteristamme tai laittamalla viestiä osoitteeseen vankemmaksi@maria-akatemia.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!