Esittelyssä: Keijun Varjo -toiminta ja ohjaajakoulutus

Maria Akatemian Keijun varjo -toiminta (STEA/Veikkauksen tuella) tukee tyttöjen ja nuorten naisten parissa tehtävää ehkäisevää väkivaltatyötä kouluttamalla ammattilaisia Keijun varjo -ryhmien ohjaamiseen. Keijun Varjo -toiminta on tarkoitettu 15–28 -vuotiaille nuorille naisille, jotka käyttävät tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa ja tarvitsevat tukea tunnesäätelytaitojen ja itsehillinnän vahvistamisessa.

Onko järjestölläsi kiinnostusta Keijun varjo -ryhmien toteuttamiseen? Kaksipäiväinen Keijun varjo -ryhmänohjaajakoulutus on tarkoitettu nuorten parissa työskenteleville sosiaali-, terveys-, tai kasvatusalan ammattilaisille, joilla on osaamista ryhmänohjauksesta ja valmiutta kohdata tyttöjen ja nuorten naisten vaikeita tunteita. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on, että järjestön on mahdollista käynnistää Keijun varjo -ryhmätoiminta. Koulutuksen teemoja ovat mm. nuorten naisten väkivallan erityiskysymykset, ammatillisen itsetuntemuksen merkitys väkivaltatyössä sekä Keijun varjo -ryhmien ohjaamisen erityisyys. Koulutus on maksuton. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Keijun varjo -toiminnan koordinaattoriin: siru.jokimies@maria-akatemia.fi, p. 050 304 7455.

Täällä voit tutustua toimintaamme: Katseita-blogissa kokemuksia Keijun varjo -tunneryhmästä Koin, etten ole yksin maailmassa -blogikirjoituksessaNyyti ry:n podcastissa olemme mukana keskustelemassa aggressiosta ja väkivallasta. Täällä löydät tietoa tulevista Keijun varjo-tunneryhmistä.

Hyvää syksyn jatkoa,
Keijun Varjo -toiminnasta Siru Jokimies, Emmi Kyyhkynen ja Elina Lehtonen

Tagged , , , , .